Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Noldu şimdi Fabian Ruiz konuşan kalmadı. Pr’cı simitçinin yeni isim bulması lazım

6'yı 8'i bilmem bu takıma Mertens gibi hücumda her ince işi yapabilecek oyun zekası çok yüksek bir bağlantı oyuncusu şart. Yunus biraz kötü olunca takım tamamen duruyor ayrıca Yunus merkezde oynayabilecek oyun farkındalığına da sahip sayılmaz. Kanattaki verimi ortada olmuyor özellikle de zor maçlarda. Sara hiç orada olmuyor İlkay'da çok temposuz en fazla derin oyun kurucu olarak 6 oynayabilir bu kadroda.

İcardiye yeni sözleşme verecek bunlar ortalığı ayağa kaldırmazsak

Yaw bir de bu is var acayip can sıkıcı...Neymis maasini 10dan 5e dusuruyormus bu adamin artik 3 milyona bile kalmamasi lazim..Miadi doldu fiziksel olarak tukendi finish ...Cok katki yaptiysa cok da para aldi daha cok tadi kacmadan sonlansin artik efsane olarak hatirlayalim hep

işi makaraya vurmadığın zamanlarda güzel analizler yapıyorsun şekerim
Bi de bana terimci diyolar
Ben aysal ve terimi deli gibi sevdim ama beraber sevdim

Bi daha da böyle bi ikili olmayacak.o yüzden eziliyoruz zaten.

Geçen yaz barışıp yemek yemişler.ruyamda çıktı ha

Osimhen ve Lookman bugün güzel görüntüler verdi. Lookmanin ortaları bile ölümcül. Al getir ligi sil süpür. Zaten sıradan adamlara bile Dünya para verdik
Yahu azcık bir kıvılcıma bakar, sezon başında adamın babası geldi maç izledi burda. Osim döve döveee getirirr, zaten gerek kalmaz koşarak gelir,

10 numaraya gerek yok, kanada gerek yok yunus oynar deniyordu

Abi Yunus bugün son 2-3 senenin en kötü oyununu oynadı. Bugün takımda iyi biri de yoktu, yani en iyi 10 numara olsa da buna benzer statlar cıkacaktı. Tek maç üzerinden bu tespiti yapmak ne kadar mantıklı sence?

Yaw bir de bu is var acayip can sıkıcı...Neymis maasini 10dan 5e dusuruyormus bu adamin artik 3 milyona bile kalmamasi lazim..Miadi doldu fiziksel olarak tukendi finish ...Cok katki yaptiysa cok da para aldi daha cok tadi kacmadan sonlansin artik efsane olarak hatirlayalim hep
Kulüp 6 veriyo sponsor 4 veriyo diye biliyorum 5e düşürürse bize bi farkı olmayacak ki nerdeyse aynı parayı vermeye devam edicez

Değil 5 vermek o bize 5 verse dahi kalmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt