Okan Mason
Büyük Kaptan
gladbach fifaya başvuracak
ya siz nasıl bir yönetimsiniz birader!
siz nasıl insanlarsjnız!
defolun gidin ya !
siz nasıl insanlarsjnız!
defolun gidin ya !
Kim dedi ben öyle birşey demedim. Ben yine şampiyon oluruza yakınım.Gecen yil bjkye yenilince sampiyonluk gitti dedin o zaman Osimhen yok muydu ?
Bir kere de biz yanildik deyin be birader
Kim dedi ben öyle birşey demedim. Ben yine şampiyon oluruza yakınım.
Ugurcani istemiyordum düşündüğümden iyi cikti. Yanılmış sayılırım şimdiye kadar
İşte goruyorsun çok açık bir insanın hüsnüm
Okan buruk gittigi gün bayramim olacak
Montaj bu. Hüsnü çok tehlikeli herifsin
Bu olay doğru ise istifa sebebidir. Bilmiyorum ama ya komple giderler yada bikaç istifa gerekir bu konuda. Çocuğun havaalanında ağzından tek kelime çıkmaması, Türkçe bilmiyorum diyip Mehmet abii diye bağırması fln, bilemiyorum hoş şeyler değil. 18 yaşındasın, çook büyük kulübe gelmişsin robot olsan 1-2 kelime söylersin heyecandan fln.gladbach fifaya başvuracak
siz nasıl insanlarsjnız!
defolun gidin ya !
Adamı bizle ilişkilendirebilecekleri hiçbir şey yok ki.gladbach fifaya başvuracak
siz nasıl insanlarsjnız!
defolun gidin ya !
Bizim hoca bunlarla değil Fatih Demircan sanırım yönetimde bu tesis ve şu an yapılan alt yapı hamlelerinden de sorumlu kişi ve Bedri Güntay denen birisi ile oturuyormuş.Bizim hocanın bunlarla ne isi var ya
Hakikatten okadar berbat bi nöbetDursun özbek gibi nöbet
Bedri de pelinin eski eşiymişBizim hoca bunlarla değil Fatih Demircan sanırım yönetimde bu tesis ve şu an yapılan alt yapı hamlelerinden de sorumlu kişi ve Bedri Güntay denen birisi ile oturuyormuş.
Transfer dışında herşeyin nöbeti oluyor burda. Ben biraz oyun oynayayim bariHakikatten okadar berbat bi nöbet
Ṣafak atmiyorTransfer dışında herşeyin nöbeti oluyor burda. Ben biraz oyun oynayayim bari
Zaten sözleşmesinin bitimine 6 ay kala istediği kulüple görüşüp imzalama hakkı var.Adamı bizle ilişkilendirebilecekleri hiçbir şey yok ki.
dün özelinde 1. sorumlu net şekilde bunda herkes hem fikirOkan Burukun yarattigi got yanigi bazi Galatasaray taraftarinda fenerlileri bile gecmis durumda .. Yeminle aklim almiyor su isi

Yemin ederim sırf şu 2 haneli iq'lu terimciler yüzünden Fatih Terimden soğudum. Adamlar çalıların arkasında bekleyip ilk fırsatta çıkıp saldırmaya baslıyorlar. Eleştirenlere sözüm yok, ama hele hele maç sonu 7 tane hocana paylaşım yapılmışken saldırmak bana adil gelmiyor.Okan Burukun yarattigi got yanigi bazi Galatasaray taraftarinda fenerlileri bile gecmis durumda .. Yeminle aklim almiyor su isi
Pelin kim?Bedri de pelinin eski eşiymiş