Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen yil bjkye yenilince sampiyonluk gitti dedin o zaman Osimhen yok muydu ?
Bir kere de biz yanildik deyin be birader
Kim dedi ben öyle birşey demedim. Ben yine şampiyon oluruza yakınım.

Ugurcani istemiyordum düşündüğümden iyi cikti. Yanılmış sayılırım şimdiye kadar

İşte goruyorsun çok açık bir insanın hüsnüm

Okan buruk gittigi gün bayramim olacak

Kim dedi ben öyle birşey demedim. Ben yine şampiyon oluruza yakınım.

Ugurcani istemiyordum düşündüğümden iyi cikti. Yanılmış sayılırım şimdiye kadar

İşte goruyorsun çok açık bir insanın hüsnüm

Okan buruk gittigi gün bayramim olacak

Screenshot_2026-01-11-16-58-46-913_com.android.chrome.webp

gladbach fifaya başvuracak

ya siz nasıl bir yönetimsiniz birader!

siz nasıl insanlarsjnız!

defolun gidin ya !
Bu olay doğru ise istifa sebebidir. Bilmiyorum ama ya komple giderler yada bikaç istifa gerekir bu konuda. Çocuğun havaalanında ağzından tek kelime çıkmaması, Türkçe bilmiyorum diyip Mehmet abii diye bağırması fln, bilemiyorum hoş şeyler değil. 18 yaşındasın, çook büyük kulübe gelmişsin robot olsan 1-2 kelime söylersin heyecandan fln.

Bilemiyorum

Okan Burukun yarattigi got yanigi bazi Galatasaray taraftarinda fenerlileri bile gecmis durumda .. Yeminle aklim almiyor su isi
Yemin ederim sırf şu 2 haneli iq'lu terimciler yüzünden Fatih Terimden soğudum. Adamlar çalıların arkasında bekleyip ilk fırsatta çıkıp saldırmaya baslıyorlar. Eleştirenlere sözüm yok, ama hele hele maç sonu 7 tane hocana paylaşım yapılmışken saldırmak bana adil gelmiyor.

Şampiyonluk için hocayi koruyalım.sene sonu kloop falan bakariz yeni yönetimle

2 yıl şampiyon olmamızın nedenlerinden biri de fenerin Avrupa'dan geç elenmesi. Mesela rangers maçından sonra pazar günü Samsun ile oynadılar. Zaten orada gardlari düştü. Diğer sene olympiakos maçlarından sonra düştüler.
Mesela biz Prag ve Alkmaar'i elesek ne olacaktı? Okan hoca yine Mart ayında fizik kalitemiz yükselişe geçecek der miydi?
Herhalde hiç Avrupa'da oynamasak 34'de 30 filan yaparız.
Bir de Ali Koç bunları gerçekten geriyordu. Bir evde baba her gün kavga dövüş yaparsa huzur kalmaz. Keşke tekrar seçilseymiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt