Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha hala icardi ile kontrat uzatilmaya düsünülüyor 5m€ filan. Yazik degilmi bu paralara o maasla kimleri getirirsin. 2 sene iyi performans verdi ona göre para kazandi, bir senede oynamadan aldi o parayi. Artik eski formunu bulamaz, gol atamaz demiyorum. Kasimpasa gibi takimlara yetebilir ama tempolu maclari kaldiramaz artik. Kimse vefasizliktan bahsetmesin ama yeter artik da.

Silas Sinan Andersen’in profesyonel kariyerine bordo mavili formayla devam edeceğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.

Daha hala icardi ile kontrat uzatilmaya düsünülüyor 5m€ filan. Yazik degilmi bu paralara o maasla kimleri getirirsin. 2 sene iyi performans verdi ona göre para kazandi, bir senede oynamadan aldi o parayi. Artik eski formunu bulamaz, gol atamaz demiyorum. Kasimpasa gibi takimlara yetebilir ama tempolu maclari kaldiramaz artik. Kimse vefasizliktan bahsetmesin ama yeter artik da.

Veletlerin sad edit yapabileceği genç yakışıklı forvet bulmamız lazım yoksa bu icardiden çıkmamız çok su kaldırır sneijder olayında ki gibi.

Silas Sinan Andersen’in profesyonel kariyerine bordo mavili formayla devam edeceğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.
Hocam iyi oynar oynamaz bilmem ama aradığın özelliklere gore adam aranır elli tane isim bulunur. İsimli ve 30 olunca veya iyi takimda 30 m euro genc olunca adam bakıyoruz

kupayı önemsizleştir, avrupayı sallama bu galatasaray taraftarı da benim bildiğim galatasaray taraftarı değil
Süper kupanin degeri okadar degil gercekten, ha derbi derbidir ama avrupa daha önemli sallamamak olmaz bütün para prestij orda. Ama usg macindan sonra birseyi anladim artik. Ne yaparsak yapalim hicbir zaman büyük basarilar elde edmicegiz oralarda. Olmuyor iste bu fikstür ve kazanilan maclardan sonra bile usg gibi takimi yenemiyorsan bu isi beceremiyon ve beceremiceksinde anlamina gelir. Turu gecmistik artik zor. Yav avrupada takimlar haftada iki mac oynuyorlar biz bi mac oynadiktan sonra zor toparlaniyoruz. Yok artik yakin zaman icin basarili olacagimizi sanmiyorum oralarda, umudum kirildi o hususda.

Son düzenleme:
Süper kupanin degeri okadar degil gercekten, ha derbi derbisir ama avrupa daha önemli sallamamak olmaz bütün para prestij orda. Ama usg macindan sonra birseyi anladim artik. Ne yaparsak yapalim hicbir zaman büyük basarilar elde edmicegiz oralarda. Olmuyor iste bu fikstür ve kazanilan maclardan sonra bile usg gibi takimi yenemiyorsan bu isi beceremiyon ve beceremiceksinde anlamina gelir. Turu gecmistik artik zor. Yav avrupada takimlar haftada iki mac oynuyorlar biz bi mac oynadiktan sonra zor toparlaniyoruz. Yok artik yakin zaman icin basarili olacagimizi sanmiyorum oralarda, umudum kirildi o hususda.
Bizim kadro dar. Bir kaç futbolcuya bagliyiz. Onlar olmayınca orta sıra takım bile seni gelip yeniyor. Takım oyunu yok taktik yok..

Hain olduğunu düşünmüyorum. Hani olsa çok daha farklı zarar verici şekilde davranabilirdi. Sadece yanlış yöneticiler seçmiş, yanlış kişilere güvenmiş ve spor kulübü başkanlığı konusunda hiç iyi olmayan biriydi. Her başarısız yada hata yapan kişiye hain vb. denmesi bana göre doğru değil. İnsan sadece o işte beceriksiz, kötü de olabilir.
Gayette haindi hain olmasa mesela gedson bizde oynuyor olurdu hala onu almayip 750 bin euroya pulgar corbasini almisti sırf ft ile arasi bozuldu ve o adami ft istiyordu diye almamak beceriksizlik degildir. Gs ye iyi bir oyuncuyu almaktan ali koydugu için hainliktir. Sanane ft den sen gs ye aliyon adamı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt