Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gayette haindi hain olmasa mesela gedson bizde oynuyor olurdu hala onu almayip 750 bin euroya pulgar corbasini almisti sırf ft ile arasi bozuldu ve o adami ft istiyordu diye almamak beceriksizlik degildir. Gs ye iyi bir oyuncuyu almaktan ali koydugu için hainliktir. Sanane ft den sen gs ye aliyon adamı.
Kendine hobi bul deli olacan

Dünkü maç sonrası 3 tespitim

1. Bize Boey gibi basan bek lazım.
2. Camavinga tarzı canavar orta saha.
3. Mertens profili mobil 10 numara.

Bu üçü bu dönem alınmalı. Yoksa ligde dahi risk var
Maçtan maça ihtiyaç mı değişir

Daha dün fabian lazım demiyomuydun canavar os gerektiğini görmek için fbye rezil olmak mı gerekiyodu

Maçtan maça ihtiyaç mı değişir

Daha dün fabian lazım demiyomuydun canavar os gerektiğini görmek için fbye rezil olmak mı gerekiyodu

Maçtan sonra gören kendileri oldu ben, biz değil.

Sene başından hatta geçen sene bitmeden de dedik burada biz yoksa.

Agresyonunu bana değil ulaşabiliyorsan yöneticilere yönlendir.

Dis basinda herhangi muhabir fabian ruiz hakkinda bir bilgi girdimi

Elmas dönemi hiç bir şey başlamadı maalesef. Normalde Kemerburgaz'ın vb. bir çok şeyin o dönemde başlaması lazımdı hatta Elmas dönemi Kemerburgaz projesi çok daha başkaydı için basket salonu(antrenman için) yönetim binası vb. vardı. Sonra meğer sadece görüntü daha projesinin bile hazırlanmadığını öğrenmiştik. Elmas bizim Hasan Arat'ımızdı. Güzel kandırmıştı bizi. Tek yaptığı iyi nokta maaş bütçesini azaltmaktı.
Kastettigim projenin kendisi degil.

Arazinin alinmasi etmesi, onlarin hepsi erden timur sayesinde Belmas doneminde ortaya cikan isler diye biliyorum (belmas yonetiminin marifeti degil yani- o zamana denk gelen seyler var ama). Devaminda rahmetli Mustafa Cengiz baskandan devam edip Dursun Ozbek doneminde sonuclanan surecler (proje icerigi haricindeki surecler yani)

Yoksa proje gelistirme vs. alakalari yoktu.

Sami Yen'i bilmem ama tolgahan denen kişi de teklif verildi yazdı

Orta sahaya fizikli caydırıcı dayanıklılığı yüksek tempolu Mc Tominay tarzı bir adam lazım

İstatistikleri iyi ve milli takımda oynuyor foruma kendini ispat etmesine gerek yok hocam. Listedekiler in çoğu oyle zaten. 27 yaşındaki adama 30 verince büyük takım olunmuyor bence
Bi de wolewzki mi wachovski mi biri daha vardı söyleyip durduğunuz sayın scout müdürüm o kimdi ve şimdi ne hallerde acaba

Saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt