Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin bakis acisina göre belki öyledir. Denizin bakis acisina göre toni kroos olabilir
Deniz valla tüm samimiyetimle söyleyeceğim bro

Silas Andersen gerçekten ortalamanın bi tık üstü bi orta saha oyuncusuna benziyor. Vallahi 1000 kere ismini yazdığın için açtım inceledim şöyle bi 40 dk falan.

Böylesine bi genç oyuncu alınacaksa ben çok daha potansiyelli olması gerektiğini düşünüyorum.

Saat 10 da tüm talimatları almış formda bir Serhan Türk için takipte kalın, kolpalamaya cesaret edebilecek mi bakalım

14 milyon euro mu? Onyedika'yı hemen al o zaman.

Pardon 14 istiyorlarsa bizimkiler 25'e anca ikna ederler
Meğer Onyedika'nın önceki sezonlarda istenirken bu sezon göden düşmesinin sebebi 14 milyon euro istenmesiymiş. Bizimkiler istenen para düşünce vazgeçmişler. :asd:
30 milyon altı oyuncular için bizimkilerin takındığı tavır.
No Way Smh GIF by MOODMAN

Teknik taktik bilmekten ziyade uygulayabilmek başarıyı getirir, çoğu kişi o iletişimi kuramaz, en büyük problem odur teknik direktörlükte.

Burada mesele teknik taktik bilmek demeyelim keza karar vermek diyelim.

Mesela maç öncesi Icardi için ezileceğinden emin olup umarım Osterwolde’ye yine ezilmez dedim, hoca bunu göremediğinden mi yoksa aksini beklediğinden mi oynattı bilemiyoruz ya da Frankfurt maçında Lemina Icardi değişikliği rezaletti, bunu biz gördük OB göremedi mi

Ya da kadronun patlayacağını çoğu kişi yazdı ama OB yeterli dedi, herkesin fikri var ve bir çok konuda taraftar da haklı çıkıyor. OB ve yönetim eldeki imkanları da iyi değerlendiremiyor bu bir gerçek.

Gelinen noktada acaba bizi kurtaran Ali Koç’un hatalı hamleleri miydi demeye başladım.

Admirim aynen dediklerine katılıyorum, benim risk yönetimi dediğim şey aslında işte senin dediğin "doğru karar vermek".

Sadece birkaç ekleme yapacağım yazdıklarına,

Taraftar tabii ki haklı çıktığı gibi (normal yani biz de hıyar değiliz :D) yanıldığımız çok fazla konu oluyor. Yanıldığımız şeyleri genelde unuttuğumuz için haklı olduğumuz şeyler daha çok aklımızda kalıyor. Taraftar Lemina'yı istediği gibi Franky'i de çok istedi. Lemina çok doğru karardı, ben hala diyorum Franky iyi futbolcuydu ama maalesef bizde olmadı işte.

Değişiklik konusunda da şahsi yorumum işte bu konuda Okan hoca hep en riskli kararı vermeyi tercih ediyor ve bu bir şey kazandırmıyor. Kazandırmadığını görüyor, bir süre yapmıyor ama sonra yine yapıyor. Kendisi başkasına tavsiye verecek olsa yapma diyeceği şeyi kendisi yapıyor.

Ali Koç konusuna gelecek olursam, Ali Koç varken de malum kötü günlerimiz oldu. İşini doğru yapan her zaman öne çıkar. Erden Timur & OB ikilisi 2 sezon boyunca artıları çok yüksek işler yapınca, Hatipson bile olsan kalkıp fırsatını bulduğunda Osimhen'i kiralayınca (elde İcardi ve Bats var demeden) sen yaptığın tüm olumlu işlerin geri dönüşünü alıyorsun.

Live maçında doğru işleri yapınca puan alıyorsun, yanlış kararlar verince USG'ye puan kaybediyorsun. Bu yanlış kararlarda da duygusallık çok hakim bu arada.

14 mio ya 17K alınır mı hocam değer mi acil cevap olursa seviniriz.
1,5-2 maaşa okayse alıp rotasyona koyardım Dennis yerine en azından az çok adı olan biri olur. ŞL tecrübesi var, her sene 40-50 maç oynuyor vs

Brugge ucuza bırakıyorsa ümidi kesmiştir ama muhtemelen sözleşme uzatmayacak bunlarla.

Saat 10 da tüm talimatları almış formda bir Serhan Türk için takipte kalın, kolpalamaya cesaret edebilecek mi bakalım
onda da çok net bir şeyler söyleme götü yok.Bizdeki muhabirlerin en büyük sorunu da bu zaten , gölgelerinden korkuyor hepsi twitterdaki duyumcusuna kadar hepsi aynı o oluyor bu oluyor falan net bir şey söyleyen kimse yok fb ve bjk muhabirlerindeki gibi

Onyedika bir şişe sudan daha ucuz olur o paraya Göztepe’nin kapısını çalsak 10 milyon dennise çeker onyedika düz bir oyuncu ama en azından hava topu alır sertlik katar sahaya karakter koyar

Random falan kullandığın laflardan belli yaşın. Hadi yarın okulun var, uyu gitsin
kullanan sensin benim yaşıma laf ediyor bildiğim için. saman adam argümanları ile konuşuyorsun.
Lequipe diye ntvspor linki atmışsın adama bu arada. Hadi diyelim doğru bak 3 gün sonra hatalı bonservis ile kabul etti diyorlar

Fenerbahçe'ye yenildik diye

gördünüz mü yunus topçu değil
gördünüz mü barış topçu değil
vs vs

Ulan ne tuhaf ve ne yabancı hayranı adamlarsınız, 3 senedir şamarlıyoruz bu adamları, bi kere yenildik, topçunuzu eleştirin ama gömmeyin olm

bi de kalkıp garip garip geçmiş güzellemeleri yapmayın, hayır 10 sene sonra da "ulan ne günlerdi be" diye bugünleri özleyeceksiniz çünkü

.Ben burada yabancı hayranlığı falan görmüyorum.En çok savunulan adamlar bunlar.Ezbere yorum yapıyorsunuz.
Kim kime topçu değil diyor.Söylesene kim demiş barışa yunusa topçu değil diye.Yahu siz içinizdeki körü körüne her koruma duygusunu ön plana çıkarıtıyırsunuz.Başka birşey değil.Barışda kötüydü yunusda kötüydü maç.Sadece bu maç değil iyi oynadıkları kadar kötü oynadıkları maç sayarım.Yemişim asisti golü.Barış zaten asist gol yapmazsa ne yapacak.Pas tekniğği yok oyun zekası yok.Şu maçta öyle pas hataları yaptıki 3.ligde yapmazlar.
Barışda yunusda genel olarak iyi topçu ama sizin abartığınız kadar değil.Görün gerçekleri arkadaş.Birisi aptal bir yorum yapmış bunun üzerinden anlamasız yorumlar.

Sana hemen söyliyim.Bu klüp o mevkilerde barışdanda yunustanda daha iyi oyuncuları alabilecek güçte ve almalıda.Kim iyi oynarsada oynar.Başımızdaki öyle çapsız öyle beceriksiz herifler varki yatacak yerleri yok.Barış gibi adama beş milyon verirsen yedek bırakamam ya dersin.o siyah ekranıda unutmadık.İki maç iyi oynayan adam zamı kapıyor.Hadi şimdi düşsünler bakalım yıllık ücretlerden.
Bu iki isimdede ciddi eksiler var.Şu takıımda osimen doşında Kimsede vazgeçilmez değil.
Osimen dışındada bir isim var oda dört senedir gösterdiği istikrarlı performansla tıordur.Ama onda bile basarsın parayı daha iyisini alabilirsin.Ama ona sıra gelene kadar çok oyuncu var.

Gerçekleri görelim.Galatasaray iyiliği için görelim.Körü körüne savunmayalım.

Bize orta sahada mücadeleci rakibi bozan adam lazim degil mi sara ve ilkay hala.sozlesmeli oyuncular

Admirim aynen dediklerine katılıyorum, benim risk yönetimi dediğim şey aslında işte senin dediğin "doğru karar vermek".

Sadece birkaç ekleme yapacağım yazdıklarına,

Taraftar tabii ki haklı çıktığı gibi (normal yani biz de hıyar değiliz :D) yanıldığımız çok fazla konu oluyor. Yanıldığımız şeyleri genelde unuttuğumuz için haklı olduğumuz şeyler daha çok aklımızda kalıyor. Taraftar Lemina'yı istediği gibi Franky'i de çok istedi. Lemina çok doğru karardı, ben hala diyorum Franky iyi futbolcuydu ama maalesef bizde olmadı işte.

Değişiklik konusunda da şahsi yorumum işte bu konuda Okan hoca hep en riskli kararı vermeyi tercih ediyor ve bu bir şey kazandırmıyor. Kazandırmadığını görüyor, bir süre yapmıyor ama sonra yine yapıyor. Kendisi başkasına tavsiye verecek olsa yapma diyeceği şeyi kendisi yapıyor.

Ali Koç konusuna gelecek olursam, Ali Koç varken de malum kötü günlerimiz oldu. İşini doğru yapan her zaman öne çıkar. Erden Timur & OB ikilisi 2 sezon boyunca artıları çok yüksek işler yapınca, Hatipson bile olsan kalkıp fırsatını bulduğunda Osimhen'i kiralayınca (elde İcardi ve Bats var demeden) sen yaptığın tüm olumlu işlerin geri dönüşünü alıyorsun.

Live maçında doğru işleri yapınca puan alıyorsun, yanlış kararlar verince USG'ye puan kaybediyorsun. Bu yanlış kararlarda da duygusallık çok hakim bu arada.
Verdiğin örnek varsayımsal ama. Frank herkes izledi diye istenmedi, verilerden dolayı istendi, ben ikinci maçında bu adam özgüvensiz dedim mesela; bunu anlayacak kadar donem yoktu öncesinde çünkü önceki takımında baskı ortamı yoktu.

Takımın orta saha eksikliği ise bariz bir gerçekti, bu görünen birşeydi yani veri odaklıydı.

İkisini aynı paydada değerlendiremezsin.

Buyrun L'equipe'te çıkan haber

Şimdi net bir soru soruyorum. Bütün yaz transfer dönemini iyi-kötü takip etmiş insanlar olduğunuzu varsayarak hem Akanji hem de Singo aynı anda gelmeye ikna olsalardı eğer Okan hocanın tercihi ne olurdu sizce?
Gelen isimler zaten hep hocanın çok istediği isimlerdi diye tanıtılmıyor mu? Singo da çok istendi diye yazıldı evet. Belli ki o dönem Akanji de istendi ama o gelmeyi istemedi. Bizzat Fabrizio'ya haber sildirdi adam daha nasıl ikna olman gerekiyor. Hani para peşinde olan adam, pazarlık peşinde koşacak biri direkt öyle haberi yalanlar mı sence onu da bir düşün.

Sana bizzat hocanın açıklamayı atıyorum hala kendi fikrinin onaylanmasını istiyorsun. Yani alternatif evren yaratıp onun üzerinden bu kadar uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Akanji ok deseydi ve biz Singo'yu alsaydık bunu tartışırdık. Şimdi neyi tartışıyoruz o bile belli değil.

Soruna gelince, inan bilmiyorum, BİLSEM SÖYLERDİM.

Dün oyunun her yerınde kötüydük
Derbi kazanamıyoruz
Geçen maçta son dakikada leminayı çıkarıp arda yı oyuna almasa hocamız fener ne ligdeydi nede tedesco antrenör dü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt