Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 kurusluk herif icin bari rezil etmeyin kendinizi ..

Lookman'ı kaptırmak değil rezillik bu arada,
Ama 17 yaşında çocuğu gezdirip, 20 gün boyunca her gün haber yaptırıp
üstüne bi de bu olanlar

gerçekten tekme tokat döverim yolda görsem
dursunun oteline de gider işerim çok net
hatta şimdi resepsiyonu arayıp sövecem

Şu Armando muhabbeti cidden sıkmağa başladı, 1 sene sonraki durağı 3. Lig olacak çocuk için medya transfer gündemi yaratmak adına dilinden düşürmüyor maalesef

Asıl konuşulması gereken kavukçunun istifasıdır

Furkan kayanin FT risk analizi yapan fotosu gibi nöbet
bu transfer dönemini

G9q7vY6WsAAZ7D3

Çok basit arkadaş.Burada önemli olan Galayasarayın menfeati değil mi..
En baştan okan buruğunda dahil olduğu donanımlı bir transfer komitesi oluşturacaksın.
Bu isimler futbolcudanda anlayacak.Dünya futbol piyasasına hakim olacak.
Vizyoner olacak.Yabancı dil falan iyi seviye olacak.İkna kabiliyeti olacak.iyi Konuşmasını bilecek.
Yokmu arkadaş böyle adamlar koca klüpde.
Bu yönetici olur iş adamı olur yorumcu olur futbol drektörü olur artık ne haltsa ama işi bilen adam yukarıda saydığım özelliklere sahip olması önemli olan.
kırk yılda bir tane denk geldi yediler adamın başını.
Abi istemiyor adam

Sen 50 tane topçu bulsan da ben fabianı istiyorum bekleyelim dedikten sonra napabilirsin ki

Transfere karıştırmayıp ben alıcam sen aldığımı oynatacaksın dersen de isteyip aldırdığı 100 topçunun 98inde karavana atan istemediği topçuda kim bilir napar onu da sen hesap et artık

Gelir gelmez kurmak istediği kadro

Muslera
Dubua nelson apo kazımcan
Midsjo grilitch
Yunus pedro kerem
Seferovic

Olan adama transferde görüş sormak başlı başına skandal zaten

Benim nokta farkli. Ben fb'nin yonetiminde bu transferler ozelinde ovulecek bir sey olmadigini soyluyorum sadece.
Ben adamlar ucuza transfer yapıyor diye övmüyorum transferde hızlı olmalarını övüyorum. Hızlı olmak istiyorsan ve kaliteli topçu istiyorsan fiyatı artıyor elbet. Ama bizimkiler hem geç alıyor hem pahalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt