Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.474
- 15.083
- 2.978
Allahim şu yönetimin gittiği günü bize göster yarabbim
yönetim ilelebet kalacak
hayatınızda osimhen mi gördünüz
nankörlerrrrrrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahim şu yönetimin gittiği günü bize göster yarabbim
3 kurusluk herif icin bari rezil etmeyin kendinizi ..
kaçmazzaynen oşimdi gördüm bu arada harbi kaçırmışım bu mesajı
Milletle kafa yapma nedim. Gardi olmasa bu yönetim osimhen'in ayakkabısını alamazdıyönetim ilelebet kalacak
hayatınızda osimhen mi gördünüz
nankörlerrrrrrrr
Milletle kafa yapma nedim. Gardi olmasa bu yönetim osimhen'in ayakkabısını alamazdı
Milletle kafa yapma nedim. Gardi olmasa bu yönetim osimhen'in ayakkabısını alamazdı
Benim nokta farkli. Ben fb'nin yonetiminde bu transferler ozelinde ovulecek bir sey olmadigini soyluyorum sadece.E bizimkiler de ucuza almıyor ki genelde. Madem pahalı alacaksın bari erken al
Fb'deki gibi ceplerinden verseler neyse. Taraftar gelir rekorları kırdıO paraya sen ben de alırız osimheni cok zor degil o kadar para bayılıp almak 75m euro çıkış maddesi olan adama 85 verdik müthiş bir başarı bence
Hayir yönetim başarısı gibi göstermeleri cok garip geliyor banaFb'deki gibi ceplerinden verseler neyse. Taraftar gelir rekorları kırdı
bu transfer döneminiFurkan kayanin FT risk analizi yapan fotosu gibi nöbet
Abi istemiyor adamÇok basit arkadaş.Burada önemli olan Galayasarayın menfeati değil mi..
En baştan okan buruğunda dahil olduğu donanımlı bir transfer komitesi oluşturacaksın.
Bu isimler futbolcudanda anlayacak.Dünya futbol piyasasına hakim olacak.
Vizyoner olacak.Yabancı dil falan iyi seviye olacak.İkna kabiliyeti olacak.iyi Konuşmasını bilecek.
Yokmu arkadaş böyle adamlar koca klüpde.
Bu yönetici olur iş adamı olur yorumcu olur futbol drektörü olur artık ne haltsa ama işi bilen adam yukarıda saydığım özelliklere sahip olması önemli olan.
kırk yılda bir tane denk geldi yediler adamın başını.
O şarkı eglenceli lan. Bizim evde ölü varAkasya durağı seyitin her bölüm fincanlım söylemesi gibi nöbet
Ben adamlar ucuza transfer yapıyor diye övmüyorum transferde hızlı olmalarını övüyorum. Hızlı olmak istiyorsan ve kaliteli topçu istiyorsan fiyatı artıyor elbet. Ama bizimkiler hem geç alıyor hem pahalıBenim nokta farkli. Ben fb'nin yonetiminde bu transferler ozelinde ovulecek bir sey olmadigini soyluyorum sadece.