Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ohooo baba ben yapmıyorum transferleriyahu Kante' nin nesini tartışıyorsun ? yapmayın ya, aldıkları herkese çöp diye diye, kendi yaptıklarımızın farkında değiliz.
Sara dedik, Brezilya' lı demeye bin şahit, pas dışında ne çalım ne şut yok, yetenek sağa ver sola ver, 2 de duran topa vur
Jacobs dedik, adamın 3 maç üst üste yok
Singo dedik, dikiş tutmaz onun yapısal durumundan dolayı, bek falan değil
İlkay dedik, posası geldi
Sane dedik, bir var bir yok, şaşırtmadı
Nispeten Lemina, bir de Osi
artık şu bakış açınızı değiştirin, kibirin sonu fb' nin yaşadıkları olacak !!! bizim arkamızda siyasetten, medyaya, tff' den, hakemlere kimse de yok. düşersek yerden kaldırmazlar
realin uzay kadrosuna samsunspor kadar top oynatamayan adamı mı istiyosunuz gerçektenokan ve yönetim istifa edip teknik direktör olarak xabi alansoyu kim getirirse o başkan olarak seçılmelidir
Biz alacak olsak laf ederdim evet çünkü bizim as 11 oyuncusuna ihtiyacımız var tempo olarak. Gelgelelim fener Kanteyi rotasyonda kullanır bir nevi yedek İsmail ve Goundizi rotasyonu yani . Yani sende olmayandan . Bu anlamda başarılı transfer olur.Lan Kante iyi futbolcu da
Kante'yi biz alacak olsak bin tane laf edersiniz
Fener alınca hiçbir şey demiyorsunuz
Sene sonu da fb şampiyon olursa Osi falan durmaz buralarda, Allah sonumuzu hayır etsin
Ben 2.lig topçusu sandığım için çöp çektim zaten abikante deli kariyerli br topçu roberto carlos vol 2 resmen dünya kp var avrupa şampiyna kupası var şl si var
Yoo torreira lemina sara ustune kante gayet giderdi ne alaka hem lemina ile beraber rotasyona girerdi iste. Bize kante haberi geldi de hayır mi dedikLan Kante iyi futbolcu da
Kante'yi biz alacak olsak bin tane laf edersiniz
Fener alınca hiçbir şey demiyorsunuz
Mertens'in 35'inde kucağa aldığı ligi o da gayet alır 1 sene performans alsalar bile yetiyor adamların tek amacı şampiyonluk.Kantenin ismi kaldı artık yaşı olmuş 35 oyun tarzı nedeniyle o eski temposuyla oynaması mümkün değil ha faydalı olur mu her türlü olur. Adamlar iyi yada kötü kadrosunu güçlendirmek için bütün tuşlara basıyor.
Ben 2.lig topçusu sandığım için çöp çektim zaten abi
Euro 2024te cok iyiymiş,kante şimdi nasıl diyorum 35 yaşına gelmiş herif artık diye
Adamlar bana boklama diyo
Bu nasil bir kel alaka,nasıl bir gozlem ve muhakeme yetenegidir
febe hazırlık maçında bu kantenin takımına 4 atmadı mı ben m, yanlış hatırlıyorumBen 2.lig topçusu sandığım için çöp çektim zaten abi
Euro 2024te cok iyiymiş,kante şimdi nasıl diyorum 35 yaşına gelmiş herif artık diye
Adamlar bana boklama diyo
Bu nasil bir kel alaka,nasıl bir gozlem ve muhakeme yetenegidir
Alkoliklere meze olduk
Evet hepsi de bitik yazmıştır kesinfebe hazırlık maçında bu kantenin takımına 4 atmadı mı ben m, yanlış hatırlıyorum