Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu Kante' nin nesini tartışıyorsun ? yapmayın ya, aldıkları herkese çöp diye diye, kendi yaptıklarımızın farkında değiliz.

Sara dedik, Brezilya' lı demeye bin şahit, pas dışında ne çalım ne şut yok, yetenek sağa ver sola ver, 2 de duran topa vur
Jacobs dedik, adamın 3 maç üst üste yok
Singo dedik, dikiş tutmaz onun yapısal durumundan dolayı, bek falan değil
İlkay dedik, posası geldi
Sane dedik, bir var bir yok, şaşırtmadı
Nispeten Lemina, bir de Osi

artık şu bakış açınızı değiştirin, kibirin sonu fb' nin yaşadıkları olacak !!! bizim arkamızda siyasetten, medyaya, tff' den, hakemlere kimse de yok. düşersek yerden kaldırmazlar
Ohooo baba ben yapmıyorum transferleri

Yönetime çatın

Fb transferlerini de ben yapmıyorum

Kanteyi tartışan da yok zaten ,son performansı nasıl bilyosaniz yazın diyoruz.ezbere cok iyi futbolcu diye konusuyosunuz.bunu 18 yasindaki veletler de bilyo

Kendiniz hikaye yazıyorsunuz.ben 8 ay yokum forumda totem için

Daha bugun talisca asensio ovdum.Yunus ve baris yetersiz dedim

Butun fbyi mi oveyim.o kadar şizofren değilim malesef

Sene sonu da fb şampiyon olursa Osi falan durmaz buralarda, Allah sonumuzu hayır etsin

Lan Kante iyi futbolcu da

Kante'yi biz alacak olsak bin tane laf edersiniz
Fener alınca hiçbir şey demiyorsunuz
Biz alacak olsak laf ederdim evet çünkü bizim as 11 oyuncusuna ihtiyacımız var tempo olarak. Gelgelelim fener Kanteyi rotasyonda kullanır bir nevi yedek İsmail ve Goundizi rotasyonu yani . Yani sende olmayandan . Bu anlamda başarılı transfer olur.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

x ayağa kalktı dünya gündemine girdi şuan dursun özbe ve yönetimi kafadalar eminim şuanda uganda da bile x e giren bir ugandalı diyordur kim ulan bu dursun özbek ve yönetimi

Kantenin ismi kaldı artık yaşı olmuş 35 oyun tarzı nedeniyle o eski temposuyla oynaması mümkün değil ha faydalı olur mu her türlü olur. Adamlar iyi yada kötü kadrosunu güçlendirmek için bütün tuşlara basıyor.

kante deli kariyerli br topçu roberto carlos vol 2 resmen dünya kp var avrupa şampiyna kupası var şl si var
Ben 2.lig topçusu sandığım için çöp çektim zaten abi 🙂

Euro 2024te cok iyiymiş,kante şimdi nasıl diyorum 35 yaşına gelmiş herif artık diye

Adamlar bana boklama diyo

Bu nasil bir kel alaka,nasıl bir gozlem ve muhakeme yetenegidir

Lan Kante iyi futbolcu da

Kante'yi biz alacak olsak bin tane laf edersiniz
Fener alınca hiçbir şey demiyorsunuz
Yoo torreira lemina sara ustune kante gayet giderdi ne alaka hem lemina ile beraber rotasyona girerdi iste. Bize kante haberi geldi de hayır mi dedik

Kantenin ismi kaldı artık yaşı olmuş 35 oyun tarzı nedeniyle o eski temposuyla oynaması mümkün değil ha faydalı olur mu her türlü olur. Adamlar iyi yada kötü kadrosunu güçlendirmek için bütün tuşlara basıyor.
Mertens'in 35'inde kucağa aldığı ligi o da gayet alır 1 sene performans alsalar bile yetiyor adamların tek amacı şampiyonluk.

Euro 2024te cok iyiymiş,kante şimdi nasıl diyorum 35 yaşına gelmiş herif artık diye

hep senin yüzünden bu transferler gecikiyor Sergen!!!!!!

febe hazırlık maçında bu kantenin takımına 4 atmadı mı ben m, yanlış hatırlıyorum

kante, modern tarihin en iyi orta sahalarindan biri. prime doneminde inanilmaz yaptigi merkezden driplingi bile ozellikleri sayilirken 10. sirada falan geliyordu herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt