Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar adamlar çok güçlü. transfer yapıp boşa para harcamaya gerek yok bırakalım onlar olsun bu sene

Burası samiyen programinda galatasaray aradigi orta sahayı bulamiyorsa alacam diye zorlamayip parayi öne gommeli orta sahayada ucuzdan bir sey bakmali fikri duydum ne dersiniz bu işe ?

Olm Sergen'den ne istediniz niye adamı bu kadar sinirlendirdiniz üzdünüz ya

Adamın tek hevesi transfer dönemi

diğer zamanlarda forumda yok bile

siz ne kötü insanlarsınız ya

gel sergen sarılalım seni teselli edeyim

Olm şu resmen kötü niyet ya işbilmezliği de geçtim

150 milyon euro bütçen olan transfer döneminde 2si bonservissiz 5 adam mı alınır

Soru işaretli 2 adama 60-70 mi gömülür kadro kan ağlarken birçok mevkide adam da yokken

Lan vallahi mehmet demirkol gibi çıldırıcam ya çıldırdım hatta sinir hastası etti bu adam beni

Ya biz sana ne yaptık bizden ne istedin be adam

Neden yaptın bunu bize nedennnnnnnn

Neler neler okuyorum. Sezon bitmis gibi yazan zibilyon tane insan turemis burada. Ben anlamadim. 3 puan onde olan, fb deplasmaninda neredeyse kazanirken son anda berabere kalan, fb ile bir de iceride oynayacak olan biz degil miyiz? Sezon nasil bitti? Neye gore bitti?
Millet deli gibi yaptı kendini yahu biz Fatih hocanın döneminde de bu kamillere kaybedip şampiyon oluyorduk yapacak bişey yok

Burası samiyen programinda galatasaray aradigi orta sahayı bulamiyorsa alacam diye zorlamayip parayi öne gommeli orta sahayada ucuzdan bir sey bakmali fikri duydum ne dersiniz bu işe ?

Oyuncuya göre değişir bu konudaki yorumum. Misal gerçekten çok çok iyi bi kanat forvet veya 10 no getireceksen parayı ona bayıl, orta sahaya da 7-8 milyon euroya Dannis çek veya kiralık genç bi adam al konuyu kapat olayına okey olabilirim.

Mertens'in 35'inde kucağa aldığı ligi o da gayet alır 1 sene performans alsalar bile yetiyor adamların tek amacı şampiyonluk.
Mertens akli ve paslariyla yapti bu isi. Kante'nin parlamasi hic yorulmadan 90 dakika full stamina devam etmesiydi, ayagi da duzgundu. Simdi o staminasi hala ayni mi degil mi? Onemli olan nokta o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt