Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.139
- 102.239
- 5.238
arkadaşlar adamlar çok güçlü. transfer yapıp boşa para harcamaya gerek yok bırakalım onlar olsun bu sene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bartuğ konusunda haklısın ama şimanski konusunda katılamayacamAynisini Szymanski ve Bartug icin de diyebilirsin. Dolgu maddesi goren 2 kisi.
Bartuğ konusunda haklısın ama şimanski konusunda katılamayacam
Katilacaksin. Adam is yapmiyor, kac zamandir oynatmiyorlar da.Bartuğ konusunda haklısın ama şimanski konusunda katılamayacam
Şimdi gözden düşmüş olabilir zamanında gayet katkı veren bir oyuncuyduŞimanski bizde olsa çok iş yapar bu arada. Hatta keşke gelse, benim beğendiğim bir oyuncu kendisi.
Millet deli gibi yaptı kendini yahu biz Fatih hocanın döneminde de bu kamillere kaybedip şampiyon oluyorduk yapacak bişey yokNeler neler okuyorum. Sezon bitmis gibi yazan zibilyon tane insan turemis burada. Ben anlamadim. 3 puan onde olan, fb deplasmaninda neredeyse kazanirken son anda berabere kalan, fb ile bir de iceride oynayacak olan biz degil miyiz? Sezon nasil bitti? Neye gore bitti?
Kadroları 5 senedir genişEn yakın rakibimiz 20.yabancısını alıyor bizde 3 tanesi kör topal olmak üzere 10 tane yabancı var.
Burası samiyen programinda galatasaray aradigi orta sahayı bulamiyorsa alacam diye zorlamayip parayi öne gommeli orta sahayada ucuzdan bir sey bakmali fikri duydum ne dersiniz bu işe ?
Mertens akli ve paslariyla yapti bu isi. Kante'nin parlamasi hic yorulmadan 90 dakika full stamina devam etmesiydi, ayagi da duzgundu. Simdi o staminasi hala ayni mi degil mi? Onemli olan nokta o.Mertens'in 35'inde kucağa aldığı ligi o da gayet alır 1 sene performans alsalar bile yetiyor adamların tek amacı şampiyonluk.
Yahu şimanski olsa ne olmasa ne, köpek heriflerin nicelik olarak bizden fazla ortsahası var mı yok mu sen ondan haber verKatilacaksin. Adam is yapmiyor, kac zamandir oynatmiyorlar da.