Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FB Sergio Ramos' u getiriyor diye haber çıksa üzüntüden kahrolacak forumdaşlar vardır. Sağdan saymaya başlayın hele bakim...

İşin şakası kalmadı.

Amine Gouri (Marsilya)
Fabian Ruiz (PSG)
Hakan Ç. (Inter)

Ekibimize kazandırılmalı.

Haa hu arada konu kante veya gunduzi değil arkadaşlar

Önce bunu anlayın

Tesciller kimi alırsa alsın umurumda değil

Bizim sıkıntı içeride

Siz güvenebilirsiniz ama ben hem yönetime hem de teknik kadroya gram güvenmiyorum

Ve bunun içinde istifa etmelerini istiyorum

Şöyle bir gerçek ile karşı karşıya olduğumuzun da farkındayım

Dere geçerken at değiştirilmez

Ama şu lanet Sçsezon bitsin ve sonuç ne olursa olsun Okan ile bu iş bilmez yönetim gitsin

Gitmeli de

Kantenin son maçlarda fransa mt de oynamamasına mı seviniliyor ben mi yanlış okudum

Mbappe zar zor giriyor o kadroya kantenin az süre almasına sevinicez mi

Torreira ve Lemina varken, hücum hattında sayısal olarak büyük eksiklik varken kim neden niye ön libero doldurmaya çalışır? Ön libero mu maç kazandıracak. Osimhen, Sane, Yunus ve Barış kaderimiz bu dörtlünün kesintisiz %100 oynamasına bağlı. Buraya 3 tane daha ilk 11 seviyesi oyuncu lazım. Ahmet, Yusuf, Icardi falan kadronun bir unsuru değil. Savunma idare eder hücum idare etmez.

Bu forumdaki bazı arkadaşların bile anlamak istemediği gerçeği hatırlatalım.

şampiyonlukların %70i gardi+erden timur+ali koç'un kötülüğü.Geçen yılda osimhen yerine başka forvet olsa şampiyonluk şansı 0dı.Tüm taktik,Osimhene uzun top futbolu oynatan çoban hocamız var.

Beyler bu arada şahsi düşüncem şu;

Fenerbahçe'nin gerek attığı tvitler, gerek açıklamalar, gerek yorumlar...

Beni korkutacak tek şey ayakları yere sağlam basan açıklamalar görmek olurdu. Ama görüyoruz ki, muazzam havaya girmişler. Ve şu an kendilerini yenilmez armada falan zannediyorlar.

İsterseniz dünyanın sahibi olun, yine de havaya girmeyin, bir tane sivri sineğin sokmasıyla sıtmadan nalları dikersiniz. Bu her zaman böyle olmuştur.

Fenerbahçe önümüzdeki 3-4 maç içerisinde saçma sapan puan kaybı yaşayacak. Nisan gibi de şampiyonluktan kopacak. Bunu da buraya yazdım.

Kehanet çıkacak gibi. Hasta Fb ki kuzen floryadan taşındığından bu yana şampiyonluk görmedi. 15 gün önce annemlerin dededen kalma evi satıldı floryada annemde taşınıyor. Lanet bize bulaştı gibi :(

Torreira ve Lemina varken, hücum hattında sayısal olarak büyük eksiklik varken kim neden niye ön libero doldurmaya çalışır? Ön libero mu maç kazandıracak. Osimhen, Sane, Yunus ve Barış kaderimiz bu dörtlünün kesintisiz %100 oynamasına bağlı. Buraya 3 tane daha ilk 11 seviyesi oyuncu lazım. Ahmet, Yusuf, Icardi falan kadronun bir unsuru değil. Savunma idare eder hücum idare etmez.
Bunu diyorum işte abi orta saha yerine 10 numara kanat forvet yedeği almalıyız hatta lookman gelirse hem forvet oynar hem kanat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt