Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcan
Şalai sançez apo jakobs
Toreira lemina
Sane brunof lookman/gouri
Osimen

Günay singo kaan stoper eren 6no sara ilkay yunus barış boşküme

Bunlar bi bok beceremez.Gardi gelmeli
İşte tam olarak bu algıyı bize verdikleri için

Hiçbir mecrada GS koruyamadıkları için

En adi basbayağı insan müsveddelerinin karşısında bile sus pus kaldıkları için

YÖNETİM İSTİFAAAAAA

Yeter mi YETMEZZZZZ

Tarihin en pahalı kadrosuna sahip OLUP Avrupada bizi rezil eden

Kendi leş ligimizde bile çoğu zaman zar zor ıkına ıkına skor alan

Oyuna pozitif anlamda hiçbir şey katamayan

Futbolcular nezdinde ağırlığı olmayan

4 senedir hiçbir bir şekilde kendini geliştiremeyen

Formayı adaletli dağıtmayan

Oyunu okuyamayan futbol bilgisi kısıtlı bir adam olduğu için

Okan Buruk da İSTİFAAAAAAA

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler bu arada şahsi düşüncem şu;

Fenerbahçe'nin gerek attığı tvitler, gerek açıklamalar, gerek yorumlar...

Beni korkutacak tek şey ayakları yere sağlam basan açıklamalar görmek olurdu. Ama görüyoruz ki, muazzam havaya girmişler. Ve şu an kendilerini yenilmez armada falan zannediyorlar.

İsterseniz dünyanın sahibi olun, yine de havaya girmeyin, bir tane sivri sineğin sokmasıyla sıtmadan nalları dikersiniz. Bu her zaman böyle olmuştur.

Fenerbahçe önümüzdeki 3-4 maç içerisinde saçma sapan puan kaybı yaşayacak. Nisan gibi de şampiyonluktan kopacak. Bunu da buraya yazdım.
Ben inanıyorum ki bizim evde çok fena rövanşını alıcaz o maçın şartlar her ne olursa olsun aslında uzun süredir serbest düşüş ve laylaylom vardı böyle bir şeyin gereksiz bir organizasyonda yaşanması iyi oldu

Fenerin yaptığı transferler tutar tutmaz orası ayrı konu, ama doğrusuyla yanlışıyla eksiklerini kapatmaya çalışıyorlar. Hem de ellerinde 6-7 tane orta saha olmasına rağmen lap diye Gunduz alıyorlar. Bizimkiler de 28 Ocak filan diyor. İşin kötüsü, bizimkilerin bir tomar para verip alacakları isimlerin çok yüksek ihtimalle asla o paraların hakkını verebilecek veya bizim seviyemize uygun kişiler olmayacak olması gibi daha da büyük bir sorun var.
Üstüne de bu takımın net bir hoca problemi var. 130 milyon bonservis harcadığımız sezonda daha derbi galibiyeti yok ve büyük ihtimalle CL'den de elendik.
Neyse, 10 gün filan izin verirse takıma her şey düzelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt