Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.408
- 14.096
- 1.498
Kulübün resmî sitede keşke bir istek bölümü olsa yazıp göndersekYaza yaza akıllarına sokucaz bunların düşüneceği yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulübün resmî sitede keşke bir istek bölümü olsa yazıp göndersekYaza yaza akıllarına sokucaz bunların düşüneceği yok
Gouri
Lookman
Brunofernandes
Bu üçlüden ya biri ya ikisi alınmalı
Bruno inanilmaz bir sey olurGouri
Lookman
Brunofernandes
Bu üçlüden ya biri ya ikisi alınmalı
Boey 30 eder mi?Bayern gelip boey +30 verse keşke singoya
İşte tam olarak bu algıyı bize verdikleri içinBunlar bi bok beceremez.Gardi gelmeli
Ben inanıyorum ki bizim evde çok fena rövanşını alıcaz o maçın şartlar her ne olursa olsun aslında uzun süredir serbest düşüş ve laylaylom vardı böyle bir şeyin gereksiz bir organizasyonda yaşanması iyi olduBeyler bu arada şahsi düşüncem şu;
Fenerbahçe'nin gerek attığı tvitler, gerek açıklamalar, gerek yorumlar...
Beni korkutacak tek şey ayakları yere sağlam basan açıklamalar görmek olurdu. Ama görüyoruz ki, muazzam havaya girmişler. Ve şu an kendilerini yenilmez armada falan zannediyorlar.
İsterseniz dünyanın sahibi olun, yine de havaya girmeyin, bir tane sivri sineğin sokmasıyla sıtmadan nalları dikersiniz. Bu her zaman böyle olmuştur.
Fenerbahçe önümüzdeki 3-4 maç içerisinde saçma sapan puan kaybı yaşayacak. Nisan gibi de şampiyonluktan kopacak. Bunu da buraya yazdım.
Fener o arada kaç puan kaybederligde 7/7 yapalım iş yüksek oranda biter bu arada
Singoya aldığımız parayı verseler geri veririz Şuan abi benceBoey 30 eder mi?
Singo serbest kalma 60
21Fener o arada kaç puan kaybeder
Yine abin akıl etti!!Bruno inanilmaz bir sey olur
Boey gibi erken gömüyorsunuz çocuğu benceSingoya aldığımız parayı verseler geri veririz Şuan abi bence
Fenerin kac kaybettiginin onemi ne la biz 7 de 7 yaparsak zaten aradaki 3 puan devam etmis oluyo. Onlarda 7 de 7 yapsa ne olcak onumuze mi gececeklerFener o arada kaç puan kaybeder

Trolluk yapma artık yeterrrrr
Gömmekten değil abi çok beğeniyorum ben ama sakatlıkları inşallah kronik değildir korkum o yaBoey gibi erken gömüyorsunuz çocuğu bence
Bizi yenerlerse geçer ulanFenerin kac kaybettiginin onemi ne la biz 7 de 7 yaparsak zaten aradaki 3 puan devam etmis oluyo. Onlarda 7 de 7 yapsa ne olcak onumuze mi gececekler![]()