Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yazdigin kkismin hatali oldugunu belirttim. Evet, arastirmadan yazmisim demen yeterliydi. Neyse. Diri veya degil, ben orasiyla ilgilenmedim.
Yazdigim mesaja baktin mi peki guney diri degil demis bende diri oldugunu soyledim en sonda 11 oynuyordu aklimda oyle kalmis yazdim ne arastirmasi? Senin polyannaligini kirdigimiz için cok ozur dileriz pasazadem oldu mu ?

Bu iş transferin son günü Singonun gitmesine doğru gidiyor

Fırsatçı menajerler ve Fb medyası gazı veriyor, bizim taraftar da her zamanki gibi buna kapılıp kazan kaldırıyor. Bundan sonra transfer yapılacaksa da muhtemelen hayırlı olmayacak. 3 kuruşluk adamlara 30-40m verip rezil olacağız yine. Bu beceriksiz yönetim bu panikle doğru iş yapamaz.

Rakibin de 120 harcamis paradan ziyade 150 harcayip kadroyu dar tutmak bana anlamsiz geliyor yedeksiz bir takimiz.Yedek deyince ilk 11 seviyesinde oynayacak oyuncular elimizde yok onlardan bahsediyorum.
Rakibin harcamış da kadrosu alternatifli ve derin o yönden almış karşılığını

Senin her tarafın arızalı boşa harcamışsın

Belki de çoğunuz saranın bu kadro planlamasını lig için yaptığını düşünüyor bu herifin hedefi uefa kupası bence eğer alırlarsa psikolojik üstünlük tamemen onlara geçer ligde şampiyon olsak bile kimsenin umurunda olmaz

28 Ocakta orta saga bekliyoda diğer bölgelere niye transfer yapmiyonuz arkadaş. Kadrom geniş diyecekler herhalde 28 ocakta

Ya ne hakanı kardeşim

Mekik dokuyan os lazım sana en son 5 yıl önce koşan hakanı napacaksın

Klasmış,elinde prime citynin mimarı ilkay var jem paul karacan gibi dolanıyor koşamadığı için hiç mi bişi bilmiyosunuz

hakan kosmuyor filan degil hatta 5 sene onccesinden daha cok kosuyor da

ilkay sonrasi o tarz adama ihtiyacimiz azaldi dogru

gedson sarr vb tarzda adama ihtiyac var

keske ilkay yerine hakani alsaydik yazin

Olm Sergen'den ne istediniz niye adamı bu kadar sinirlendirdiniz üzdünüz ya

Adamın tek hevesi transfer dönemi

diğer zamanlarda forumda yok bile

siz ne kötü insanlarsınız ya

gel sergen sarılalım seni teselli edeyim
Herifler a desem bana çatıyor manyak mı bunlar

Engelli listemi güncelledim.alinti yapan kusura bakmasın artık cevap vermezsem

Ben fbnin transferlerini begenmek ve övmek zorunda değilim.daha bugun talisca ve asensio bizde olsa keske dedim ama kalite katsınlar diye 10 numaraya.hayrani değilim yani

35 yasindaki kanteyi alacak olsak neler yazarlar hergun arap ligi izleyen arkadaşlar kimbilir.1.5 senedir de bütün fransa milli takim maclarini nasıl izlediler,onu da Allah bilir.herif 1-2 kez 11 oynamış cunku o surede

bende ordan yola ciktim,euro 2024te madem cok iyiydi. neden kestiler adami diye... demekki vucut gitmiyor

6 şubata kadar keyif almak istiyorum.sonra yokum zaten

Yazdigim mesaja baktin mi peki guney diri degil demis bende diri oldugunu soyledim en sonda 11 oynuyordu aklimda oyle kalmis yazdim ne arastirmasi? Senin polyannaligini kirdigimiz için cok ozur dileriz pasazadem oldu mu ?
Adam gibi yazacak misin? Hatani kabul etmek bu kadar zor ise yazmayiver, renktas. Itidalliyiz, hemen gaza gelmiyoruz diye Pollyannaci olmuyoruz. Pasazade falan ne? Tovbe tovbe :)

Yav 34 yasindaki araplardan gelecek olan kante icin ortaligi yangina cevirmeye gerek yok... Kante bize yazilsa agir soverdim

hakan kosmuyor filan degil hatta 5 sene onccesinden daha cok kosuyor da

ilkay sonrasi o tarz adama ihtiyacimiz azaldi dogru

gedson sarr vb tarzda adama ihtiyac var

keske ilkay yerine hakani alsaydik yazin

Hakanlık oyun oynasak en çok ben isterdim de götünü kaldıramayan adam oynayamıyo bizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt