Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.586
- 3.639
- 698
Bu fofana için geçen sene 2 ay peşinden koşmamış mıydık biz o zaman herkes ölüp bitiyordu şimdi niye boklanıyor :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hala kante oynuyorFransa mt da güncelde fofana mı genduzi mi kante mi daha çok süre alıyo
Guendouzi sadece 7 kere milli olduFransa mt da güncelde fofana mı genduzi mi kante mi daha çok süre alıyo
O hoca varken kimi oynattığı önemi yok herifin kendi oyuncu grubu var renk/takım farketmeksizinFransa mt da güncelde fofana mı genduzi mi kante mi daha çok süre alıyo
İyi mi sen izlemişsindirFabian uzatti.
Fofanaggg diyolla
Fofanaheh alın hucum yapamayacak fofanayı gidin fb,ts,bjkyi niye yenemiyoruz diye düşünüp dururuz sonra aynen.Fofana gidip guendouzi,kanteyle çarpışsa kaptığı topu ne yapacak ? Alıp apoya verecek oda uzun dikecek
Fofana sağ ayakYalnız Pape Gueye ve Fofana ikisi de 6 numara benzer fizik ve sol ayak. Belli ki hoca öyle birini aldıracak.
Valla monacoda baya iyidi. Milanda nasil biiyorum. Daha cok defansif rolünde olan oyuncu. Torreira daha rahat ileride basabilir. Delikleri kapatir fofanaİyi mi sen izlemişsindir
Tarzı nası melo gibi mi
Doğru sağmış, solla attığı temiz pasları gördüm de baya.Fofana sağ ayak
433 olduğunda çift oyun kurucu oynamadığımız sürece bir halta yaramaz pek , sette çok rezil ötesi bir takımız çünkü.Torreira-Hakan-Ruiz gibi olurdu yada o tarz 2 oyuncuyla ama bu şekilde yine olmaz bence.Ayrıca 433 yapacağını da pek sanmıyorum benFofana
Ilkay Torreira
Mantikli os olur 4-3-3 oynarsak.
Fofana defansif rol, torreira pres gücü Ilkay oyun kurucu 8/10
Kante oynuyor diğer ikisi mt giremiyor Kante oynamaya devam eder 1 sene dahaFransa mt da güncelde fofana mı genduzi mi kante mi daha çok süre alıyo
Nasil oynuyor kante son 1.5 senedir?toplam 2-3 90 dksi var adamin 1.5 senede .kadroya cagrilip cagrilip mac kadrosuna alinmamishala kante oynuyor
Senin aklına belki Thuram gelmiştir o solak çünküDoğru sağmış, solla attığı temiz pasları gördüm de baya.
Ne ilkayı yaw ilkay mı kaldıFofana
Ilkay Torreira
Mantikli os olur 4-3-3 oynarsak.
Fofana defansif rol, torreira pres gücü Ilkay oyun kurucu 8/10