Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu fofana için geçen sene 2 ay peşinden koşmamış mıydık biz o zaman herkes ölüp bitiyordu şimdi niye boklanıyor :d

heh alın hucum yapamayacak fofanayı gidin fb,ts,bjkyi niye yenemiyoruz diye düşünüp dururuz sonra aynen.Fofana gidip guendouzi,kanteyle çarpışsa kaptığı topu ne yapacak ? Alıp apoya verecek oda uzun dikecek

Yalnız Pape Gueye ve Fofana ikisi de 6 numara benzer fizik ve sol ayak. Belli ki hoca öyle birini aldıracak.

heh alın hucum yapamayacak fofanayı gidin fb,ts,bjkyi niye yenemiyoruz diye düşünüp dururuz sonra aynen.Fofana gidip guendouzi,kanteyle çarpışsa kaptığı topu ne yapacak ? Alıp apoya verecek oda uzun dikecek
Fofana
Ilkay Torreira

Mantikli os olur 4-3-3 oynarsak.

Fofana defansif rol, torreira pres gücü Ilkay oyun kurucu 8/10

İyi mi sen izlemişsindir
Tarzı nası melo gibi mi
Valla monacoda baya iyidi. Milanda nasil biiyorum. Daha cok defansif rolünde olan oyuncu. Torreira daha rahat ileride basabilir. Delikleri kapatir fofana

Ayagi düzgündü aslinda güzel paslar atiyordu. Topla iliskisi de fena degil

Fofana milli takımın son döneminde yok

Bu fofanayı erden timur zamanı çok istemiştik alamamıştık gravenberch paredes fred zamanı

Erden abi zamanında istediyse bize de ok demek düşer araştırmıştır o iyice

Fofana
Ilkay Torreira

Mantikli os olur 4-3-3 oynarsak.

Fofana defansif rol, torreira pres gücü Ilkay oyun kurucu 8/10
433 olduğunda çift oyun kurucu oynamadığımız sürece bir halta yaramaz pek , sette çok rezil ötesi bir takımız çünkü.Torreira-Hakan-Ruiz gibi olurdu yada o tarz 2 oyuncuyla ama bu şekilde yine olmaz bence.Ayrıca 433 yapacağını da pek sanmıyorum ben

hala kante oynuyor
Nasil oynuyor kante son 1.5 senedir?toplam 2-3 90 dksi var adamin 1.5 senede .kadroya cagrilip cagrilip mac kadrosuna alinmamis
1000060420.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt