Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortasaha bütçesi lookmana ayrılmış

Fbnin alıp güçlenme ihtimaline karşı atak olarak değerlendiriyormuş yönetim

Bazı kulüpler bunu önemsemiyor prensiplerinden ve katı tutumlarından ödün vermemek için. Öreneğin napoli, zannımca atalanta da böyle
Verir vermez kendileri bilir ama Avrupa kulüplerinin 28-29 yasindaki Nijeryali Lookman'a o parayi vermez verseler zaten alırlardı şuana kadar.

Anca bizim gibi kerizler ya da Arap piyangosu vuracak işte heriflerde onu bekliyor.

Verir vermez kendileri bilir ama Avrupa kulüplerinin 28-29 yasindaki Nijeryali Lookman'a o parayi vermez verseler zaten alırlardı şuana kadar.

Anca bizim gibi kerizler ya da Arap piyangosu vuracak işte heriflerde onu bekliyor.
20-30 milyon zarar etsek batmayız der gibi bir havaları var ve bir fiyat biçtilerse 5 kuruş inmiyorlar. Mesela lookman arsenal, manu da falan olsa indirim yaparlardı. Bu napoli, atalanta falan pinti esnaf gibiler

Biz 2.5 teklif etmişiz salih de ben bjkye transfer olacağım sizle ilgilenmiyorum 1.8 maaşa pkey demiş diyorlardı

Mustafa karataş adındaki müptezek
Yalan tabi. İlk 11 oynamak için Bjk'yi daha önde görüyor olabilir ama istediği paralar bunlarmış. Piyasa çok değişik yerlere gitti. Tesislere ve gençleri alıp yatırım yapıp piyasanın biraz normalleşmesini bekleme dönemi gibi bir dönem aslında ama bunu yapacak futbol aklı ve buna sabredecek taraftar yok TR'de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt