Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.287
- 14.036
- 1.498
Lookman gelsin orta sahaya dennise bile fitim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmam. Atalanta 40 milyon euro istiyor aşağı da inmiyor diye haberler gördüm ve parayı da 1 sene içinde istiyormuş büyük bölümünü peşin olacak şekilde. Bu şartlarda bizim de almamız çok zor.Aldık herhalde o zaman. Gs transferi için en güvenilir kaynak fb muhabirleri
AynenLookman'ı şimdi satmazlarsa yaz döneminde 20 milyon euro anca alır Atalanta herif son kontrat senesine girecek.
Allahin izniyle bizim disimizda hicbiri goremeyecek Sergen renkdasim.Mevzu gövde gösterisine döndü zaten
Gslilar hinclanmis
Ben en son bjkye hinclandim 2021 de.gun yüzü gormediler
Bazı kulüpler bunu önemsemiyor prensiplerinden ve katı tutumlarından ödün vermemek için. Örneğin napoli, zannımca atalanta da böyleLookman'ı şimdi satmazlarsa yaz döneminde 20 milyon euro anca alır Atalanta herif son kontrat senesine girecek.
Salih Özcan'ın bile istediği paralara bak şaka gibi bir hale geldi durum.
Verir vermez kendileri bilir ama Avrupa kulüplerinin 28-29 yasindaki Nijeryali Lookman'a o parayi vermez verseler zaten alırlardı şuana kadar.Bazı kulüpler bunu önemsemiyor prensiplerinden ve katı tutumlarından ödün vermemek için. Öreneğin napoli, zannımca atalanta da böyle
Yasak mı bilmem ama kolp kaynakGs gazetesi yasak kaynak mı
Şunun gibileri de susturacagiz.herif dalga geçiyor bunlarla.ligde derbiyi fb kazanacak dedi, diger yalancılarla beraber.ardından basaksehir beraberliği derken küfür kıyamet koptu bunaAllahin izniyle bizim disimizda hicbiri goremeyecek Sergen renkdasim.
20-30 milyon zarar etsek batmayız der gibi bir havaları var ve bir fiyat biçtilerse 5 kuruş inmiyorlar. Mesela lookman arsenal, manu da falan olsa indirim yaparlardı. Bu napoli, atalanta falan pinti esnaf gibilerVerir vermez kendileri bilir ama Avrupa kulüplerinin 28-29 yasindaki Nijeryali Lookman'a o parayi vermez verseler zaten alırlardı şuana kadar.
Anca bizim gibi kerizler ya da Arap piyangosu vuracak işte heriflerde onu bekliyor.
Bonservisi zaten 40 lookmanin haber değeri yokGs gazetesi yasak kaynak mı
Yalan tabi. İlk 11 oynamak için Bjk'yi daha önde görüyor olabilir ama istediği paralar bunlarmış. Piyasa çok değişik yerlere gitti. Tesislere ve gençleri alıp yatırım yapıp piyasanın biraz normalleşmesini bekleme dönemi gibi bir dönem aslında ama bunu yapacak futbol aklı ve buna sabredecek taraftar yok TR'de.Biz 2.5 teklif etmişiz salih de ben bjkye transfer olacağım sizle ilgilenmiyorum 1.8 maaşa pkey demiş diyorlardı
Mustafa karataş adındaki müptezek
Kaan ile ilgili bi haberdi yauv sergenBonservisi zaten 40 lookmanin haber değeri yok