Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan' ın fantazileri 36 milyonluk uğurcan kazığını da soktuğuna göre, iyice dalga konusu olmuşuz demektir !!!

Ekli dosyayı görüntüle 311391
Reisin Lookman, Fofana diye gidip Pandev, Dzemaili ile dönecek gibi bir havası var.
Bizim eski Yonetici Apo nun aynisini buldular. Florya da futbolcularin gunluk sorunlari vs ile ilgilenmesinde gayet iyiydi sonra yetmedi ( genelde yetmez. Dur diyen biri lazim) gittiler transferi emanet ettiler buyuk rezil oldu. Yil oldu 2026, kopru altindan sular ters akiyor. Bu yeni gelen simitci, eski Apo'nun daha kendince tatli su kurnazi olani. Apo' yuvda istemezdil ama daha temizdi. Bu yeni Turkiyeli. Siyasi Kadrolarda iyi pismis. Icten pazarlık vs ogrenmis bir tek kulturunu, dil bilgisini gelistirememis. Emek istedi mi yanasmazlar zira. Tepeden inme Hizli olacak, Londra'da dukkan kirasi odemeden topukladigi piccadilly subesinde ki gibi icatlara iyi yetiyor akli.

Menemen için TRT’ye suç atarsın.

Ben de maçın oynandığı staddan, hava durumundan, topçularımızın umursamaz ruhsuz oyunundan, hocanın hazırlıksız olmasından rahatsızım.

Ama itidalli davranıyorum ve sabırla bekliyorum. Rakibin yaptığı hamlelere ah vah etmiyorum. Çünkü biz daha cevabımızı vermedik. Sene sonu şampiyonluk durumuna göre karar veririm diyorum. 3 sene üst üste şampiyon olmuş takıma sene sonuna kadar süre veririm. İşler yolunda gitmemişse sene sonu hocayı ve yönetimi istifaya çağırırız.
Sapla samanı ayır önce. Burada şampiyonluk ile alakalı bir yorumda bulunmuyorum. Dursun şimdi istifa etsin, Okan Buruk derhal bu gece gitsin dediğim de yok.

Transfer dönemindeyiz, transferler hakkında konuşuyoruz haliyle yönetimler ön planda. Doğrudan rakibinin yaptığı transferler de haliyle konuşulabilir. O zaman transfer dönemlerinde burada kafa patlatmanın manası yok sezon sonunda bakarız diyelim.

Rakibin yaptığı doğruları, iyi transferleri konuşmak kimseyi küçültmez, nedir bu laf sokma çabanız anlamıyorum. Ah vah eden yok, sadece taraftarı aptal yerine koymasınlar kafi, ki işi artık dalga geçme boyutuna taşıdılar. Onu da geçiyorum, şampiyon olsak şimdi bu Kavukçu ve Dursun Özbek'in yaptıklarını, izlediği transfer politikasını doğru mu gösterecek?

Tekrar yazayım güzelce kapatalım konuyu, imalı mesajların yerine varsa fikrin düzgünce belirt.

gidin geleceğin mctominayına bari parayı basın 30-40 verin valenciaya da gözümüz topçu görsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt