Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
İtalyadaki 2 futbolcu nelsonla zaniolodur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera kiralansin Arjantin'den
Dostum bu feramuzun duyumuna karşılık bi yorumdutotem işini sal artık
Hele hele baskasinin hatasi ile hic olmadi.Galatasaray 3 senedir şampiyon olmadı ile başlayan hiç bir postu twiti kale almam söke söke eze eze şampiyon olduk kimse gölgede düşüremez
Bizim eski Yonetici Apo nun aynisini buldular. Florya da futbolcularin gunluk sorunlari vs ile ilgilenmesinde gayet iyiydi sonra yetmedi ( genelde yetmez. Dur diyen biri lazim) gittiler transferi emanet ettiler buyuk rezil oldu. Yil oldu 2026, kopru altindan sular ters akiyor. Bu yeni gelen simitci, eski Apo'nun daha kendince tatli su kurnazi olani. Apo' yuvda istemezdil ama daha temizdi. Bu yeni Turkiyeli. Siyasi Kadrolarda iyi pismis. Icten pazarlık vs ogrenmis bir tek kulturunu, dil bilgisini gelistirememis. Emek istedi mi yanasmazlar zira. Tepeden inme Hizli olacak, Londra'da dukkan kirasi odemeden topukladigi piccadilly subesinde ki gibi icatlara iyi yetiyor akli.Ekli dosyayı görüntüle 311391
Reisin Lookman, Fofana diye gidip Pandev, Dzemaili ile dönecek gibi bir havası var.
Sapla samanı ayır önce. Burada şampiyonluk ile alakalı bir yorumda bulunmuyorum. Dursun şimdi istifa etsin, Okan Buruk derhal bu gece gitsin dediğim de yok.Menemen için TRT’ye suç atarsın.
Ben de maçın oynandığı staddan, hava durumundan, topçularımızın umursamaz ruhsuz oyunundan, hocanın hazırlıksız olmasından rahatsızım.
Ama itidalli davranıyorum ve sabırla bekliyorum. Rakibin yaptığı hamlelere ah vah etmiyorum. Çünkü biz daha cevabımızı vermedik. Sene sonu şampiyonluk durumuna göre karar veririm diyorum. 3 sene üst üste şampiyon olmuş takıma sene sonuna kadar süre veririm. İşler yolunda gitmemişse sene sonu hocayı ve yönetimi istifaya çağırırız.
Yav... Kimi begendirecaz sana hasan agabey
Lokmana razıyım yav frattesiyi diyorumFrattesiye domalmayalim bari gideiim lokmana domalalim
Onu dursun soktuokan' ın fantazileri 36 milyonluk uğurcan kazığını da soktuğuna göre, iyice dalga konusu olmuşuz demektir !!!
Simitlerine sulaniyormus gardiarası niye bozukmuş ? gsye faydalı işler yapıyor diye mi
Niye tek başına bir sebep değik ama doğru bir teşhis.İçimizdeki İrlandalıları tanıyalım. Engelleyelim.
O saçmalik nerden çikti la simdi knkUğurcan kadrodışı haberi gelirse şaşırmam