Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sekilde bakmak cok hatali.

TR de sahaici disinda birsuru tatava var.

Transfer elstirisi ve Avrupa basarisiyla alakali daha dogru bir dille elestiri yapilsa daha farkli karsilayabiliridim.

Ama bu tam sahaicindeki isleride silip yoksayma gibi olmus. Koc degil saran 7 senede 6 sampiyonluk alirdi demek gibi bir sey.. o acidan cok yanlis bir dilde yorum.
Hocam bana arkadas atti ben ucuza adam bulunabilir kısmına katıldığım icin yeni döneme uyumlu bir ekip olsun kısmı icin paylaştım. Sonra zaten bilemedim herkes bir sey deyince dedim yanlis bir sey mi paylaştım kaynak vb olarak diye

evet yönetim hocayı da satmış
G-fnPYfXMAAJqWf

dedik komplo dediler

Hocam bana arkadas atti ben ucuza adam bulunabilir kısmına katıldığım icin yeni döneme uyumlu bir ekip olsun kısmı icin paylaştım. Sonra zaten bilemedim herkes bir sey deyince dedim yanlis bir sey mi paylaştım kaynak vb olarak diye
Yok ya senlik degil, tiviti yazan icin dedim ben

dedik komplo dediler
Bu okan anca ağlıyor

Önce çok geniş kadrom diyor
Sakatlıklar gelince ağlamaya başlıyor transfer diyor
Zemine ağlıyor stada ağlıyor
Hakeme ağlıyor herşeye ağlıyor
Az buçuk da hocalık yapabilse bişey demeyecem ama elin tedescosu geldiğinden beri buna ders veriyor

Korkma la paylaştıysan paylaştın

3-4 ay banlanırsın alt tarafı nolacak

Kopmeiners bence katkı verebilecek bir isim
Şu şimdiye kadar çıkan isimlerin hepsi istisnasız katkı yapabilecek kaliteli oyuncular.Ama biz ne arıyoruz.Neden geç kalıyoruz.
Geçen senelerde yapılan basit hataların sıkıntısını çekiyoruz.Hatta her bulunduğumuz sene bir önceki sene yapılan basit hatalarının sıkıntısını çekiyoruz.
Senelerdir toplamda transferde inanılmaz düşük başarı yüzdemiz var.
Nesela 20 milyona sara yerine doğru oyunca alınsa şimdi bu kadar sıkıntı çekmeyecektin.Çok örnek var böyle.Örnek sağ bekde bşr hata yaparısn iki yaparsın ama üçte artık doğruyu bulacaksın.
Bunun nedeni adamlar şampiyon oluyoruz ya hata yaptığını düşünmüyor.Hiçbir aksiyon almak yok hala aynıı kadro transfer yapıyor.
Avrupayı gören yok.

Şu yedek kalır mı bu yedek kalır mı ulan bıktırdılar yemin ederim.Kalır abi osimen haricinde herkes yedek kalabilir.
Yemin ederim sırf bu tutumlardan dolayı çoğu oyuncu kendini ilah falan zannetmeye başladı.Değilsiniz baba.Şu leş ligde iki istatistik yaptınız diye süper star olmuyorsunuz.İşte gördük kupa maçında nefes aldırmadılar…
Ayaklarımız yere basacak.
Neymiş yorumcular göre kupa maçını isteksizlikten kaybetmişiz.Koca bir yalan.Çünkü onlara mazeret lazım.Gerçekleri görnek istemezler.Nasıl istesinler ki onlara göre tüm oyuncular süoer star.Kadro muhteşem.Ben o ruhsuzluğu çoğu maçta görüyorum.Masal anlatıyor bu yorumcular.Hatta bunun düzelmeside zor.Buda oyuncu yapısıyla alakalı.

Muhakkak transfer net lazım.Hemde ilk 11 seviyesinde.Bireysel olarak katkıda sağlarlar.
Ama biz oyunu düzeltmediğimiz sürece
Daha iyi olacağız belki ama gene oyuncular üzerinden gidilecek.İstediğimiz arzuladığımız o oyun gene olmayacak.
Takım savunması,sahaya yerleşim falan bunlarda artık biraz olumlu yönde değişim görmek lazım.Bu yüzden yapılacak transferlerde alınacak oyuncu profillerinin doğruluğuda önemli..

Herkesin kendisi gibi polyanna olmasini isteyen ilginç bir üye rtaşımız kendisi. Çok çok da garip manasız şeylere takılıyor özür bekliyor falan.
Sadece belli bir yaşa gelmiş, 20’li yaşların getirdiği sabırsızlıktan arınmış, olgun düşünen biriyim. Ayrıca gidip de forum ismimi “Liboş” gibi maskaralıklarda kullanmıyorum.

You take the man out of the city, not the city out the man
You take the man out of the-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt