Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Dikkat ettiysen hep saygı sevgi ve terbiye sınırları çerçevesinde postlar atıyorum
Banlanmama garantisi ver dili sertleştiriyim dozu arttırıyım bunlardan arınalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam bana arkadas atti ben ucuza adam bulunabilir kısmına katıldığım icin yeni döneme uyumlu bir ekip olsun kısmı icin paylaştım. Sonra zaten bilemedim herkes bir sey deyince dedim yanlis bir sey mi paylaştım kaynak vb olarak diyeBu sekilde bakmak cok hatali.
TR de sahaici disinda birsuru tatava var.
Transfer elstirisi ve Avrupa basarisiyla alakali daha dogru bir dille elestiri yapilsa daha farkli karsilayabiliridim.
Ama bu tam sahaicindeki isleride silip yoksayma gibi olmus. Koc degil saran 7 senede 6 sampiyonluk alirdi demek gibi bir sey.. o acidan cok yanlis bir dilde yorum.
Hasanın kimseyi begenmemesine ne diyon ciddenDikkat ettiysen hep saygı sevgi ve terbiye sınırları çerçevesinde postlar atıyorum
Banlanmama garantisi ver dili sertleştiriyim dozu arttırıyım bunlardan arınalım
evet yönetim hocayı da satmış
![]()
10 numarasızlıktan çıldırdımJk bizden beter reis bari avrupadan bir takima geceydin
![]()
Yok ya senlik degil, tiviti yazan icin dedim benHocam bana arkadas atti ben ucuza adam bulunabilir kısmına katıldığım icin yeni döneme uyumlu bir ekip olsun kısmı icin paylaştım. Sonra zaten bilemedim herkes bir sey deyince dedim yanlis bir sey mi paylaştım kaynak vb olarak diye
Ya rengim genduziyi boklayan, emre utkucanı beğenen adam ciddiye mi alınırHasanın kimseyi begenmemesine ne diyon cidden
Kolpadan bir haber mi var ne alaka rafa10 numarasızlıktan çıldırdım

Bu okan anca ağlıyordedik komplo dediler
Facebookta bi sayfada gördüm inandım AğaKolpadan bir haber mi var ne alaka rafa![]()
Korkma la paylaştıysan paylaştınHocam bana arkadas atti ben ucuza adam bulunabilir kısmına katıldığım icin yeni döneme uyumlu bir ekip olsun kısmı icin paylaştım. Sonra zaten bilemedim herkes bir sey deyince dedim yanlis bir sey mi paylaştım kaynak vb olarak diye
Şu şimdiye kadar çıkan isimlerin hepsi istisnasız katkı yapabilecek kaliteli oyuncular.Ama biz ne arıyoruz.Neden geç kalıyoruz.Kopmeiners bence katkı verebilecek bir isim
Sadece belli bir yaşa gelmiş, 20’li yaşların getirdiği sabırsızlıktan arınmış, olgun düşünen biriyim. Ayrıca gidip de forum ismimi “Liboş” gibi maskaralıklarda kullanmıyorum.Herkesin kendisi gibi polyanna olmasini isteyen ilginç bir üye rtaşımız kendisi. Çok çok da garip manasız şeylere takılıyor özür bekliyor falan.