Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim 1 tane aklıma geliyor. Yapacak bir şeyimiz yok o konuda. Bildik bileli böylelerdi zaten. Cebinden para veren tonla iş adamı var. Hatta futbolu geç, amatör branşlara ambargoyu tamamen bu şekilde koydular.
İşte eski dönemler geride kaldı Onur renktaş. Bak Beşiktaş hataya düştü yamuldu toparlayamiyor. Bak TS ye yarisamam ama yetiştirip basamak görenlerle acaba bişey yapar mıyım ki diyor bu ülkede kimse batmıyor maaşları ben almıyorum ben iyi topçu isterim

Afaki bi kadro yapın da benim bile ağzım açık kalsın
Limit yokmuş

Oh My God Reaction GIF
Ugurcan
Singo Sanchez Apo jacobs
Rice Torreira
Palmer
Sane Osimhen Saka

Kendisi kulubun futbol akli olarak atandi yani sadece teknik direktor degil, dun de dedim boyle birisi surekli pahali ve buyuk takimlarda oynayan oyuncu ister zaten istiyor da. Kafasinda genc oyuncuyu bir noktadan alip daha yuksek seviyeye getirmek asla yok.

Hakan-Lookman paketi olmazsa bir de transfere söveceğiz , ona sinir harbi geçireceğiz.En sonunda kafayı yiyeceğim her transfer dönemi x10 agresifleşiyorum

Paraya bakmayacaklarsa lookmani alirlar

hadi biz yine futbola harcıyoruz sırf. rakibimiz sayılan suç ve günah şebekesi bütün yan çar branşlara 15'er milyon, baskete de 30m euro harcıyor yav. senelerdir bir de. akıl almaz bir şey.

Gs batarken bu da şmp hoca olarak anılacak

Hayat ne garip di mi
İnşallah şampiyon oluruz. Ne diyeyim. Bu kadar harcama üstüne şampiyon olamazsak tepe taklak gitme ihtimalimiz çok yüksek. Şu anda Osimhen vs bir tarihe tanıklık ediyoruz muhtemelen. Öyle bir durumda önümüzdeki 5 sene FT dönemindeki gibi FFP belasıyla uğraşabiliriz ciddi ciddi.

Hocamız pape gueye çok elit oyuncu kategorisinde sanıyor olabilir, orta sahanın osimheni ne de olsa

gelecek sene 10+4 yabancı sınırının da farkındadırlar umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt