Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren barış yunus rashica sallai boey hangisi çok elit oyuncu allah aşkına hepsini sen oynattın verim aldın zor mu bu adamlar gibi adam almak

Alacağınız 2-3 11 oynadığında sıçmayacak adamdı kimse sizden pele istemedi böyle bir avellik görmedim ne elit oyuncuymuş ya

Hasan Bekir'in hic bir transferi begenmemesi gibi nobet

Okan böyle konuşuyorsa bitmeye yakın isimler var yoksa hayatta böyle bir açıklama yapmazdı ama çok elit diyince de beklentiler tavan yaptı gibi artık Rodri Kimmich bekleyecek taraftar ulan bir şeyi de ayarında yap be adam
Abi de jong tielemans da listede dediler geçen

Ozan Kabak
Ümit Akdag
Genç sagbek solbek

X e girmiyorum çok..Etkileşim uğruna çöplüğe dönmüş bir platform. Ama bu forumda da okuduklarım şaşırtıyor beni. Belki totem amaçlı yazılanlarda vardır ama fener maçından sonra burada yazılanlar verilen tepkiler eleştiriden öte panik havası var. Aşırı kırılganmış taraftarımız. Fenerin yaptığı her hamle aşırı övülüyor. Tedesco falan göklere çıkarılıyor. Okan hocadan çok daha iyi olduğu söyleniyor. Okan hocaya bende aşırı kızgınım. İnanılmaz hatalar yapıyor ama 3 sene aldığı başarıları hiç edip daha sezon sonu gelmemiş ligin devam ettiği dönemde bizi yendi diye tedesco müthiş hoca diye övmek akıl tutulması. Tedesco neyi başarmış ki şimdiye kadar.fener taraftarı ile dalga geçiyoruzda onca sene şampiyon olamamışken yine iyi sahip çıkıyorlar takımlarına. Biz de bir maç ile herşey alt üst olmuş gemi batmış gibi bir ruh hali var. Bu takıma sirayet etmez umarım.

Bütün forumu Deniz Zorlu yapacak elit oyuncu üst düzey oyuncu diye diye :asd:

Eren barış yunus rashica sallai boey hangisi çok elit oyuncu allah aşkına hepsini sen oynattın verim aldın zor mu bu adamlar gibi adam almak

Alacağınız 2-3 11 oynadığında sıçmayacak adamdı kimse sizden pele istemedi böyle bir avellik görmedim ne elit oyuncuymuş ya
Şımarıklık dostum

Sen FTden ömrün boyunca şöyle bi açıklama gördün mü hiç?

Adam morutsan alınsın diye yalvarıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt