Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen böyle içime bazı şeyler doğuyor ve maalesef gerçek çıkıyor. İnşallah yanılıyorumdur ama bunlar 27-28 milyon verip Inter'deki geçenlerde ismi geçen herifi getirecekler muhtemelen.

Bu fb'den çekindiğiniz korkununuz nedir anlamadım arkadaş her transfer sezonunda biz bitik maf olduk fb şampiyon kendileri bile bizim güvendiğimiz kadar güvenmiyor takımlarına bu kadar korkmayın korktunuz başınıza gelecek 11 yıldır hakem tff her şeye rağmen bir mok beceremeyen takım bir mağlubiyet bakar tüm havaları sönecek.

Okan eski aciklamalarinda sürekli maddi boyuta da dikkat cekerken bugün maddi anlamda birseye bakmayacagiz diyor

Acikcasi bu normal bir aciklama degil

Yönetimle arasi acildi bence, rest cekiyor ve baskiyi yönetimin üzerine atmak istiyor

Öglen yönetim transfer yapmak istedi ama Okan istemedi minvalinde twitler dolasiyordu, bu bence bizzat yönetim tarafindan geldi

Oulai bayağı iyi topçu ama ts 50 ister. 25 civarı olsa alınırdı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 Şubat 2026 da Okan Buruk: Taraftar transferde aceleci davranıyor görüştüğümüz çok önemli isimler var
Aceleci mi, rakibin zamanında yaptığı iki transfer ile senden kupa aldı be, bunu göremiyor musun? 6 ay ne beklediniz? Neden aldırmadın guenduziyi? 20 milyon yerine 30-40 çekseydiler alacak mıydın? Bak acele ettiler, kupayı aldılar şampiyonluğu da bu moralle alacaklar.. hala acelesi yokmuş beyefendinin.. defolun gidin artık…

Moderatör tarafında düzenlendi:
Panathinaikos, River Plate'in teklifini reddeden Godoy Cruz'un 20 yaşındaki forveti Santino Andino'yu €10M karşılığında kadrosuna katıyor. (TN)

1768338279009.webp

Okan eski aciklamalarinda sürekli maddi boyuta da dikkat cekerken bugün maddi anlamda birseye bakmayacagiz diyor

Acikcasi bu normal bir aciklama degil

Yönetimle arasi acildi bence, rest cekiyor ve baskiyi yönetimin üzerine atmak istiyor

Öglen yönetim transfer yapmak istedi ama Okan istemedi minvalinde twitler dolasiyordu, bu bence bizzat yönetim tarafindan geldi
Bravo bence de yem etme haberleriydi onlar. Yok little torreira baby lemina alicaktik da istemedi falan

Fenerliler gibi Okan diyenler var.
Evet var hatta süper kupa maçından sonra fener x hesabı en çok Okan hocaya bel altı yakışıksız paylaşımlar yaptı. Burada az bile yapıyorlar diyen forum üyesi gördüm ben. Eleştiri diye linç kültürünü normalleştiren bir anlayış yerleşti taraftarda. Sanırım toplumda olan tüketim çılgınlığının taraftarda yansıması ve sonuçları bu da. Yüzler eskidi artık.

Bu fb'den çekindiğiniz korkununuz nedir anlamadım arkadaş her transfer sezonunda biz bitik maf olduk fb şampiyon kendileri bile bizim güvendiğimiz kadar güvenmiyor takımlarına bu kadar korkmayın korktunuz başınıza gelecek 11 yıldır hakem tff her şeye rağmen bir mok beceremeyen takım bir mağlubiyet bakar tüm havaları sönecek.
Her zaman kadroları geniş

Krunic,Bonucci geldiğinde bile kafayı yemistir buradakiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt