Samed Çiçek
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2010
- 6.128
- 3.073
- 2.248
Yeni bir Ndombili faciası bizi bekliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson Fernandes, Galatasaray'ın gündemine gelmedi. (Burhan Can Terzi)
o parayı harcayacak yönetim de Dursun Özbek yönetimi olmazgalatasarayin transferde paraya bakmadan harcayacak gucu varsa kuracagi takimin hocasi okan buruk olmaz acik konusalim
3. takım mevzusundan dolayı alsak bile oynayamıyor sanırım bu sezon. Yoksa ben de net isterdim.25-30 civarina alinacak en garanti adamlardan biri ..bizde mantikli is yapacak adam ne gezer ..
Bugun gedsoni ceksek guenduzi ve kanteyle karsiya gecen psikolojik ustunlugu delik desik ederdik
Herhangi bir planlamanın var olduğunu iddia eden yoktur sanırım. Gelin ata binmiş, ya nasip demiş. Bizimkisi o hesap.Fofana'nın alternatifi Frattesi ise planlama falan yoktur tartışmaya gerek yok
3. takım mevzusundan dolayı alsak bile oynayamıyor sanırım bu sezon. Yoksa ben de net isterdim.
Sara'yı postalayıp almak lazım yazın bunu. GS efsanesi filan olur bizde, minimum 5 yıl faydalanırız.Aynen ya unutmusum gecen biri uyarmisti yine