Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcan
Singo Davinson Apo Jakobs
Frattesi Torreira
Sane Fernanj Barış
Osimhen​

1768342726436.webp

galatasarayin transferde paraya bakmadan harcayacak gucu varsa kuracagi takimin hocasi okan buruk olmaz acik konusalim
o parayı harcayacak yönetim de Dursun Özbek yönetimi olmaz
financial mismanagement sebebiyle bizi UEFA'dan men ettiren yönetim
bizi bilezik satmağa mecbur bırakan yönetim
FFP prangasını bağlayan yönetim

zaten gelirlerin uçacağı belliydi ki düzgün yönetilsek daha da uçardı
hem store, hem dijital, hem sponsorluk açısından rezalet yönetiliyoz
oyuncu satışları da iyi değil

Erden Timur'un ortaya koyduğu projeksiyonlar gayet ulaşılabilir hedeflerdi
şu anda çoktan top 20'de hatta top 15'te olmamız gerekiyordu ciro açısından Avrupa genelinde

ve bu oluşan yeni gelir tamamen harcanmamalıydı, en azından bu şekilde harcanmamalıydı
bir kısmı doğrudan spor yatırımı olmalıydı (altyapı, tesis, taraftar etkileşimini arttıracak şeyler vs.)
bir kısmı başka taşınmazlara yatırılmalıydı
bir kısmı ise mütemadiyen düzenli gelir getirecek bir fon oluşturmada kullanılmalıydı

maalesef ki iki yıl önce bir fırsat gelmişti
kulübümüz bir eşiği geçip seviye atlayabilirdi

bu fırsat tepildi, fikir babası hapsedildi buna cüret ettiği için
yakında her şey normale döner
etebolarla yerel başarı kovalarız

gerçekten Dursun Özbek'in tüm bu paraları harcayıp bir de kulübü batırmadan gideceğine mi inanıyorsunuz

Fofana'nın alternatifi Frattesi ise planlama falan yoktur tartışmaya gerek yok

25-30 civarina alinacak en garanti adamlardan biri ..bizde mantikli is yapacak adam ne gezer ..
Bugun gedsoni ceksek guenduzi ve kanteyle karsiya gecen psikolojik ustunlugu delik desik ederdik
3. takım mevzusundan dolayı alsak bile oynayamıyor sanırım bu sezon. Yoksa ben de net isterdim.

Verona ya zaten düşüyorsunuz Nelsonn u geri verin demeye gitmiştir sayın kavukçu hiç güven vermiyor derbi mağlubiyetine kılıf yaptınız transferi inşallah gereğini yapmazsın da gidene kadar her gün başlığını ayakta tutarım

Ben anlamıyorum yıl boyu Galatasaray’ın doğranmasını engelleyemiyorsunuz çapınız yetmiyor tamam da bu transfer işi bu kadar zor mu da panikle ondan ona koşuyorsunuz lan. Bunun bir planı programı olmuyor mu oğlum. Aynı anda birbirinden çok farklı adamları aynı mevkiye yazıyorlar falan. Ne biçim yönetim bu

Cumartesi’ye kadar otel,kahvalti ve aksam yemegi ne varsa bütün faturalari umarim cebinden ödüyordur

Genel de zenginler cimri olur,kulube ödetirse sasirmam

Galatasaray, Keinan Davis ve Ederson’la da ilgileniyor.

Ancak şu an itibarıyla oyuncular için henüz resmi bir teklif yapılmış değil. (Di Marzio)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt