- 9 Temmuz 2017
- 994
- 757
- 1.253
Çıkan isimler içerisinde Fofana ve Diaz benim hayalim. Ş.Ligi'nde bile kalırsak play off şansımızı bariz yükseltecek 2 isim. Fofana yerine Ederson da olur ama onun transferini pek mümkün görmüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama bence Lookman işi sıkma gibi geliyor. İhtimal vermiyorumFofana+Lookman olabilir
Sene sonuda orta sahaya Çalhanoğlu çeksek.
+2 kontenjanına bi stoper bi kanat forvet alsak epey yol alırız
Cunku kendilerinin transfer dunyasindan haberleri yok. Tanidiklari tek menejer de Erden Timur sayesinde Gardi. Bir sportif direktorun olmazsa transfer falan yapamazsin. Saniyorlar ki Inter'in google dan telefonunu bulup arayacagiz sonra da "Alo, ben Galatasaray yoneticisi Kavukcu. Bak simit firinlarim falan da var. Hakan'a talibiz" diyecegiz.bunlar neden sadece italyadan oyuncu bakiyolar
Geçen sene iyiydi. Bu sene Allegri geldikten sonra düşüşe geçti mevki rolüde değişti biraz daha 6 numaraya kaydırdılarFofana’ya çok okaydim ama @Nurullah Fethi güncel durumu çok kötü dedi, o yüzden emin değilim.
Monaco’daki Fofana muazzam adamdı ama düşüşe geçtiyse, kilo vs çok riskli hale gelir.
Gardi'nin mıntıkası çünkü. Diğer yerlerden almaya çalışsalar ellerine yüzlerine bulaştırabilirlerbunlar neden sadece italyadan oyuncu bakiyolar