Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkan isimler içerisinde Fofana ve Diaz benim hayalim. Ş.Ligi'nde bile kalırsak play off şansımızı bariz yükseltecek 2 isim. Fofana yerine Ederson da olur ama onun transferini pek mümkün görmüyorum

Fofana
Ederson
Frattesi

Para gitçekse bunlardan biri olsun ya. Gueye Onyedika falan onları getiren menajerin yüzüne tükürim

Fofana+Lookman olabilir

Sene sonuda orta sahaya Çalhanoğlu çeksek.

+2 kontenjanına bi stoper bi kanat forvet alsak epey yol alırız

Fofana’ya çok okaydim ama @Nurullah Fethi güncel durumu çok kötü dedi, o yüzden emin değilim.

Monaco’daki Fofana muazzam adamdı ama düşüşe geçtiyse, kilo vs çok riskli hale gelir.

bunlar neden sadece italyadan oyuncu bakiyolar
Cunku kendilerinin transfer dunyasindan haberleri yok. Tanidiklari tek menejer de Erden Timur sayesinde Gardi. Bir sportif direktorun olmazsa transfer falan yapamazsin. Saniyorlar ki Inter'in google dan telefonunu bulup arayacagiz sonra da "Alo, ben Galatasaray yoneticisi Kavukcu. Bak simit firinlarim falan da var. Hakan'a talibiz" diyecegiz.

Fofana’ya çok okaydim ama @Nurullah Fethi güncel durumu çok kötü dedi, o yüzden emin değilim.

Monaco’daki Fofana muazzam adamdı ama düşüşe geçtiyse, kilo vs çok riskli hale gelir.
Geçen sene iyiydi. Bu sene Allegri geldikten sonra düşüşe geçti mevki rolüde değişti biraz daha 6 numaraya kaydırdılar

Zaniolo için izlediğimde denk geldim Davis'e

Keinan Davis
para değil akıl transferi

diyebileceğimiz bir isim
gerçekse bu arada Icardi gidiyor demektir
kara Muriqi gibi bi şey adam

Icardi varken Osimhen‘in ilk alternatifi olmaya devam edecek ne yazikki o yüzden baska forvete gerek yok

Anca Icardi gidecekse mantikli olur

Gedson mu kaldi beyler salin artik herifi, small club topcusu bizim vizyona ters

Komsu yapti ben de yapayim mantigi cok yanlis. Senin daha oturmus kadron var. Ihtiyacin olani en iyi paraya al yoluna devam et.

Everton, Youssef En-Nesyri için Fenerbahçe ile resmi görüşmelere başladı. (Plettenberg)

Merkezde Edersonda okey Fofanada okey.

Kanat olarak eğer Lookman olmayacaksa ki bence olmayacak Noa Lang uğraşana kadar ucuz yollu Amine Gouri kovalamak daha mantıklı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt