Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
Keinan Davis'in şu an gelmesi demek ya kanat/10 numara vs. alınmayacak demek ya da oralara genco alıncak demek
Ayrıca Icardi kendine kulüp bak demek
Ayrıca Icardi kendine kulüp bak demek
Saran yönetimi gece gündüz çalışıyor. Herifler hızlı transfer işlerinde.Everton, Youssef En-Nesyri için Fenerbahçe ile resmi görüşmelere başladı. (Plettenberg)
Everton, Youssef En-Nesyri için Fenerbahçe ile resmi görüşmelere başladı. (Plettenberg)
piyasa değeri gerilemiş diyebiliriz de meziyetleri açısından gerileyip gerilemediğini söylemek zor oynamayan bir herif içinInter üzerinden örneklemezsek elde veri yokki
Barella’nın yedeği gibi kullanmışlar, bu sene iyice salmışlar.
Barella’nın defansif metriklerine de bakmak lazım ama güncel Frattesi ofansif koşular yapan bir adamdan fazlası değil gibi duruyor ne pas ne şut belki biraz dribblingi var.
Üstüne zaten rotasyonun arka sıralarına düşmüş, gerileme olduğu net.
Katılıyorum. 2 tane yıldız oyuncu alınabilirdi o paraya.uğurcan + singo 60 milyon €
ikisinin toplamının oyuna olan etkisi sallaiden felan hallice
Milan'da uçup kaçmıyor da kiloluk bir durumu yok yaFofana’ya çok okaydim ama @Nurullah Fethi güncel durumu çok kötü dedi, o yüzden emin değilim.
Monaco’daki Fofana muazzam adamdı ama düşüşe geçtiyse, kilo vs çok riskli hale gelir.
Osimhen Sane daha bu yaz alındı ya el insaf. Bir taraftan isimli 'elit' topçu istiyor diye vuruluyor diger taraftan hoca ne anlar elitten falan diye kucumseniyor. Yemin ediyorum derdimiz yok dert yaratiyorsunuz. Sevmiyoruz başarılı olmasını istemiyoruz yazın rahatlayın. Böyle uzun uzun yazmaya gerek yok.Hocanın kafasındaki elit oyuncular ;
Pape gueye
Koopmeiners
Arias
Frattesi
100 kağıt bayılırız.
Rezalet zaten.uğurcan + singo 60 milyon €
ikisinin toplamının oyuna olan etkisi sallaiden felan hallice
dünya yıldızları mı geliyorKenan kim mk
Zaniolo karşılığında mı vermeye çalışıyorlar.
Inter maçı videosu güzel balımFofana’ya çok okaydim ama @Nurullah Fethi güncel durumu çok kötü dedi, o yüzden emin değilim.
Monaco’daki Fofana muazzam adamdı ama düşüşe geçtiyse, kilo vs çok riskli hale gelir.
Bu Zekiye ısınmaya başladım çok yüksek maaşla gelmeyecekseemirhan ilkhan
nelsson (kiralık sözleşme iptal)
zeki çelik
ok muyuz