Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keinan Davis'in şu an gelmesi demek ya kanat/10 numara vs. alınmayacak demek ya da oralara genco alıncak demek
Ayrıca Icardi kendine kulüp bak demek

Nesyri cöpünü zarar etmeden satarlar yerine Nunez veya Sörloth‘u alirlar

Everton, Youssef En-Nesyri için Fenerbahçe ile resmi görüşmelere başladı. (Plettenberg)

Nesri eşşek meşşek ama oyun stilini beğeniyorum abi, statsları da iyiydi bence, önde baskı press yönleri iyi. keşke gidip vlahovic tarzı birini alsalar 90 dakika da 100 kalori bile harcamayan bir tipi kitlemeleri lazım bunlara muazzam olur. Ama nunez gelirse iyi olmaz o herif baya hareketli.

Inter üzerinden örneklemezsek elde veri yokki

Barella’nın yedeği gibi kullanmışlar, bu sene iyice salmışlar.

Barella’nın defansif metriklerine de bakmak lazım ama güncel Frattesi ofansif koşular yapan bir adamdan fazlası değil gibi duruyor ne pas ne şut belki biraz dribblingi var.

Üstüne zaten rotasyonun arka sıralarına düşmüş, gerileme olduğu net.
piyasa değeri gerilemiş diyebiliriz de meziyetleri açısından gerileyip gerilemediğini söylemek zor oynamayan bir herif için

ben Sassuolo sezonlarına bakıp söyledim zaten. o dönem hem kendi ceza sahasında hem rakip ceza sahasında topla en çok buluşan orta sahalardan biri olmuş

skor yapma istatisitikleri çok iyi onun dışında pres ve ikili mücadele istatistikleri de iyi. progressive carries ve key pass istatistikleri de iyi

Guardiola: "Marmoush çabuk dönse iyi olacak artık Haaland yorulmaya başladı , rotasyona da sokamıyorum bu şekilde"

Fofana’ya çok okaydim ama @Nurullah Fethi güncel durumu çok kötü dedi, o yüzden emin değilim.

Monaco’daki Fofana muazzam adamdı ama düşüşe geçtiyse, kilo vs çok riskli hale gelir.
Milan'da uçup kaçmıyor da kiloluk bir durumu yok ya

Çocuğun yüzü yuvarlak ve yanakları büyük diye öyle bi muhabbet var, çıkış noktası da burası

Hocanın kafasındaki elit oyuncular ;
Pape gueye
Koopmeiners
Arias
Frattesi
100 kağıt bayılırız.
Osimhen Sane daha bu yaz alındı ya el insaf. Bir taraftan isimli 'elit' topçu istiyor diye vuruluyor diger taraftan hoca ne anlar elitten falan diye kucumseniyor. Yemin ediyorum derdimiz yok dert yaratiyorsunuz. Sevmiyoruz başarılı olmasını istemiyoruz yazın rahatlayın. Böyle uzun uzun yazmaya gerek yok.

Juve maçlarında koopmeiners çok kötü görünüyor Kenan olmasa kasımpaşa gibi adamlar, o takımdan kimse transfer edilmez ocak batırırlar. Keşke gasperini gibi bir hocamız ya da sportif direktörümüz olsaydı geçmişin lucescusuna benzetiyorum oyuncu seçme konusunda inanılmaz iyi bir adam.

Jelert
Singo

Skandalları sıcaklığını korurken ben sane Mertens osimhen icardi davinson ekolünden devam diyorum.

Transfer dönemi sonunda Emrah duvar Serdar Ünsal ve Deniz Zorlu sevinsin diye hacken elfsborg vs gibi takımlardan scout31 transferi yapılabilir yine de ona birşey demiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt