Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.962
- 10.217
- 2.168
Nedved i Sparta Prag günlerinden koparabilseydik..Bir adet Lassana Diarra, Nedved ile Julio Baptista'yı çok isterdim zamanında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nedved i Sparta Prag günlerinden koparabilseydik..Bir adet Lassana Diarra, Nedved ile Julio Baptista'yı çok isterdim zamanında.
Benide hocamız gaza getirdi, herkese lololo yapabiliriz.Paran varsa olur hocaya göre para sorun değil
+ Ricardo OliveiraCimbomda kily gonzalez bombası
Öyleyse Sanchez yerine Fabian Nestor Ayala düşünülüyor Caferim Aimar BabamCimbomda kily gonzalez bombası
O da olabilir hatta kalite olarak Baldanzi'nin çok daha üstünde kendini ispatlamış bir oyuncu. Baldanzi daha hiç bir şey ispat etmemiş bir statüde. Lakin aralarında ciddi bir maliyet farkı vardır. 20-25 milyon euro altına bırakmazlar herhalde. Yoksa Baldanzi- Samardzic arasında 2-3 gömlek fark var mevcut hallerinde.Samardzic?
Pires hala ucaktaymis+ Ricardo Oliveira
Samardzic alınabilir belki zaten Raspadori artık alındıO da olabilir hatta kalite olarak Baldanzi'nin çok daha üstünde kendini ispatlamış bir oyuncu. Baldanzi daha hiç bir şey ispat etmemiş bir statüde. Lakin aralarında ciddi bir maliyet farkı vardır. 20-25 milyon euro altına bırakmazlar herhalde. Yoksa Baldanzi- Samardzic arasında 2-3 gömlek fark var mevcut hallerinde.
Gabriel Batistuta sız oynamam dediği için şuan beklemeye alındıhernan crespo nerde kaldı?![]()
Sedatım nabzı atsın yeter kıvamına geliyoruz yavaş yavaşBirini alın artık be.
Cuesta geri dönse sevinecek hale geldinBirini alın artık be.
Forlan gibi world-class bir golcü kapımızdan döndüBir adet Lassana Diarra, Nedved ile Julio Baptista'yı çok isterdim zamanında.
Fatih Terim, yüksek maliyetli oyunculara karşı olduğunun ispatı olarak, Real Madrid'den Diarra'yı istememesini gösterdi. Almanya'da kampta oldukları dönemde Ali Dürüst ile görüştüklerini ve fiyatının yüksek olması nedeniyle vazgeçtiklerini belirten Terim, ''(Bu rakamlar fazladır Ali bey, vazgeçiyoruz) dedim. Ertesi sabah için randevu alınmasına rağmen görüşme iptal edildi. Hiçbir yerde çıkmadı bu, çünkü Ali Dürüst'le ben konuştum'' ifadelerini kullandı.Bir adet Lassana Diarra, Nedved ile Julio Baptista'yı çok isterdim zamanında.