Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O da olabilir hatta kalite olarak Baldanzi'nin çok daha üstünde kendini ispatlamış bir oyuncu. Baldanzi daha hiç bir şey ispat etmemiş bir statüde. Lakin aralarında ciddi bir maliyet farkı vardır. 20-25 milyon euro altına bırakmazlar herhalde. Yoksa Baldanzi- Samardzic arasında 2-3 gömlek fark var mevcut hallerinde.

Yok mu şöyle Groningen den, Psv den önce koparabileceğimiz bir Robben

O da olabilir hatta kalite olarak Baldanzi'nin çok daha üstünde kendini ispatlamış bir oyuncu. Baldanzi daha hiç bir şey ispat etmemiş bir statüde. Lakin aralarında ciddi bir maliyet farkı vardır. 20-25 milyon euro altına bırakmazlar herhalde. Yoksa Baldanzi- Samardzic arasında 2-3 gömlek fark var mevcut hallerinde.
Samardzic alınabilir belki zaten Raspadori artık alındı

Bir adet Lassana Diarra, Nedved ile Julio Baptista'yı çok isterdim zamanında.
Fatih Terim, yüksek maliyetli oyunculara karşı olduğunun ispatı olarak, Real Madrid'den Diarra'yı istememesini gösterdi. Almanya'da kampta oldukları dönemde Ali Dürüst ile görüştüklerini ve fiyatının yüksek olması nedeniyle vazgeçtiklerini belirten Terim, ''(Bu rakamlar fazladır Ali bey, vazgeçiyoruz) dedim. Ertesi sabah için randevu alınmasına rağmen görüşme iptal edildi. Hiçbir yerde çıkmadı bu, çünkü Ali Dürüst'le ben konuştum'' ifadelerini kullandı.

2011 yazi

Melo geldi sonra ve melo yanına bile alalım demişler işin tuhafi🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt