Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.639
- 40.348
- 3.413
Руководство ушло в отставку
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6-8 numaraya 25-30 milyon bonservis verilecekken bir de Samardzic'e o 20+ bonservis veremeyiz gibi geliyor bana. O yüzden kiralık+ opsiyonlu(şarta bağlı yada direk zorunlu) Baldanzi daha alınabilir bir seçenek ki daha kanat/forvet oyuncusu da gelecek.Samardzic alınabilir belki zaten Raspadori artık alındı
Bence o pakette rahmetli Reyes hepsinden öndeydi Gökhanım hasret rüzgarlarımForlan gibi world-class bir golcü kapımızdan döndü![]()
Osimhen in alternatifi olarak da Süleyman Youlaİlhan cavcav olaydı geremi yi bulur getirirdi...
Kona kuşe moshe 3 lüsünü de getirirdi...Osimhen in alternatifi olarak da Süleyman Youla![]()
Bize şöyle bi ortasaha lazim.
?yine mi feramuz gibi içtim ben
harfleri Çince görüyorum
Ne güzel olurdu Keremim resmen 3 kuşe olurduk, atıverirdik gübecikleriKona kuşe moshe 3 lüsünü de getirirdi...
Rahmetli yardımcı oyuncuydu daha çok sistem , gittiği her takımda öyleydi çok fark yaratan biri değildi,ama bugünun 25,26 yaşında bir forlan Osimhenden net pahalı olurduBence o pakette rahmetli Reyes hepsinden öndeydi Gökhanım hasret rüzgarlarım![]()
Baba Forlan o yaşlarda Nistelrooy un yedeğiydi doğru düzgün forma şansı da bulamıyordu.Rahmetli yardımcı oyuncuydu daha çok sistem , gittiği her takımda öyleydi çok fark yaratan biri değildi,ama bugünun 25,26 yaşında bir forlan Osimhenden net pahalı olurdu