Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlhan cavcav olaydı geremi yi bulur getirirdi...

Samardzic alınabilir belki zaten Raspadori artık alındı
6-8 numaraya 25-30 milyon bonservis verilecekken bir de Samardzic'e o 20+ bonservis veremeyiz gibi geliyor bana. O yüzden kiralık+ opsiyonlu(şarta bağlı yada direk zorunlu) Baldanzi daha alınabilir bir seçenek ki daha kanat/forvet oyuncusu da gelecek.

Eboue ile ilgili konumuz var. Sadece bir bek değil, çok mevkide oynayan bir oyuncudur. Arsenal'in oyuncusudur. Olursa olur. Olmazsa başka yere bakarız. Şu hesabı kimse yapıyor mu merak ediyorum?. Selçuk'u, Ceyhun'u, Elmander'i sıfır bonservisle aldık. Melo'ya 1,5 milyon avro, kalecimiz Muslera'ya 4 milyon avro, Ujfalusi'ye de 1,5 milyon avro verdik. Hepsi etti 7 milyon avro.

Böyle bir kaderim vardır benim. Ben giderim 20-30 verilir, hiçbir şey olmaz. 2000'de de gittiğimde Jardel gelmişti hatırlarsanız. Transferde kayıplar da olur. Galatasaray'a herhangi bir zamanda zarar vermeyi düşünecek en son kişi benim.

Fatih Terim

Madem nostalji 😂

Rahmetli yardımcı oyuncuydu daha çok sistem , gittiği her takımda öyleydi çok fark yaratan biri değildi,ama bugünun 25,26 yaşında bir forlan Osimhenden net pahalı olurdu
Baba Forlan o yaşlarda Nistelrooy un yedeğiydi doğru düzgün forma şansı da bulamıyordu.

Reyes, bir markaydı. Jesus Navas neyse Reyes de odur Sevilla için. Arsenal yaptı zaten.

@Keramettin TANRIVERDİ abi melonun gelişi olaylı mi oldu o kadar yav

'Terim, yönetimde Felipe Melo'nun transferi nedeniyle oluşan görüş ayrılıkları sonrası istifa kararı aldığı şeklinde basına yansıyan haberlerin hatırlatılması üzerine, özellikle yönetim toplantılarında konuşulanların abartılarak medyaya yansımasından şikayet etti.'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt