Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bukadar para yoktu ozaman. Bunlar para varken transfer yapmayi beceremiyor25 yıldır çıldırmadığım bir yönetim yok benim...
Söylediğine imzamı atarım... lookman gelirse kötü olur demiyorum ama orta sahayı bitirmeden lookman a gidilmez... mertens ve melo yu bul getir sonra ne bk yiyorsan ye...Ortasahaya ilk 11 için 2 rotasyon için 1 isim şart. Ve Lookman diyorlar..
Kslyak
Vince osuji
Victor Dadason
3'ü de fayda eder. Sözde scout ekibini dinlemek yerine forumu okusunlar. Ne cevherler var. İlla 30 milyon euro vermek zorunda değiliz.
Lokmaan hekim gelseOrtasahaya ilk 11 için 2 rotasyon için 1 isim şart. Ve Lookman diyorlar..
Bıraktımne zaman içiyoruz
Yav yok dediğimiz yerde morutsan cicaldau falan 15 milyon gömdük... Bir aysal dönemi iyi transfer yaptık sonrası öncesi hep sıkıntı... aysal da gitti terim i harcadı anasını satayım...Bukadar para yoktu ozaman. Bunlar para varken transfer yapmayi beceremiyor
Dolu olan bubos yani
Baba Lookman a tüm parayı verip sonra son gün elde kalanları kiralamaya çalışacaklar. Biliyoruz bu senaryoyuSöylediğine imzamı atarım... lookman gelirse kötü olur demiyorum ama orta sahayı bitirmeden lookman a gidilmez... mertens ve melo yu bul getir sonra ne bk yiyorsan ye...