Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kslyak
Vince osuji
Victor Dadason

3'ü de fayda eder. Sözde scout ekibini dinlemek yerine forumu okusunlar. Ne cevherler var. İlla 30 milyon euro vermek zorunda değiliz.

Varela, hocanın istediği pasör 8 numarayı da karşılar. Muazzam ötesi uzun pasları var. Torreira ve Lemina ne Sane'yi ne de BAY'i besleyebiliyor. Defansı da iyi gibi.
Porto'nun kapısını 30 milyonla çalmak lazım. 40 + pay ile bitirelim.
Yanına da Mazambi, önlerine Bruno Fernandes.

Ortasahaya ilk 11 için 2 rotasyon için 1 isim şart. Ve Lookman diyorlar..
Söylediğine imzamı atarım... lookman gelirse kötü olur demiyorum ama orta sahayı bitirmeden lookman a gidilmez... mertens ve melo yu bul getir sonra ne bk yiyorsan ye...

Bu takımın şimdi böyle bi yapılanmaya gidemeyeceği aşikar ama seneye şöyle bir yapılanma istiyorum

Kale: Uğurcan, Günay
Sağ bek: Singo, Sallai, (her iki bekte de oynayabilecek genç)
Sol bek: (Tempolu ve çok iyi orta kesebilen bir bek), Eren
Sağ stoper: Sanchez, Lemina, Arda
Sol Stoper: Apokerim, (genç bir sol stoper)
6-8 pozisyonları için: Lemina, Torreira, İlkay, (Alan kapatabilen bir defansif orta saha), (Box to Box'ın kralını yazan kreatif bir oyuncu)
10 numara: (Griezman gibi bir üstat), Yunus
Kanat: Leroy Sane, Yunus, (skor katkısı çok yüksek bir kanat forvet), (her kanatta oynayabilen Onyekuru tarzı bir pırpır kanat)
Santrafor: Osimhen, (Gomis misali yedekte oturacak bir leblebici), (mümkünse yerli genç bir kanat forvet)

Jakops, Sara, Barış'ı da kulübe gelir getirecek şekilde satma taraftarıyım.
Kaan ile sözleşmeyi sonlandırırım.

Özetle 4 oyuncuyla net yolları ayırır ve 10 transfer gerektiğine inanıyorum.

Son düzenleme:
Bukadar para yoktu ozaman. Bunlar para varken transfer yapmayi beceremiyor
Yav yok dediğimiz yerde morutsan cicaldau falan 15 milyon gömdük... Bir aysal dönemi iyi transfer yaptık sonrası öncesi hep sıkıntı... aysal da gitti terim i harcadı anasını satayım...

Gökhan aytepeden feci şekilde rahatsızım

ahc602.gif

Aga bence herkesin önceliğinde bir yanlışlık var. Bizim mertens ikamesini bulmamız lazım bir an önce... Bu oyun tarzını rahatlatacak ilk adam mertens in aklı zekası olan ön alan baskısını mükemmelleştiren oyun tarzı emin olun bu beğenmediğimiz icardi yi bile yine bize müthiş gösterir...

Bu yüzden diyorum bir mertens bir de melo bulursan bas tüm parayı al getir. Gerisi zaten performans olarak sırıtmayacaktır...

Söylediğine imzamı atarım... lookman gelirse kötü olur demiyorum ama orta sahayı bitirmeden lookman a gidilmez... mertens ve melo yu bul getir sonra ne bk yiyorsan ye...
Baba Lookman a tüm parayı verip sonra son gün elde kalanları kiralamaya çalışacaklar. Biliyoruz bu senaryoyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt