Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.639
- 40.348
- 3.413
Hasan agabey sonunda bi futbolcu begenmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
28 i sonrası griezman dediler bikac kereAga bence herkesin önceliğinde bir yanlışlık var. Bizim mertens ikamesini bulmamız lazım bir an önce... Bu oyun tarzını rahatlatacak ilk adam mertens in aklı zekası olan ön alan baskısını mükemmelleştiren oyun tarzı emin olun bu beğenmediğimiz icardi yi bile yine bize müthiş gösterir...
Bu yüzden diyorum bir mertens bir de melo bulursan bas tüm parayı al getir. Gerisi zaten performans olarak sırıtmayacaktır...
Hangover yapip gelirKavukcunun seferden skandal ile donecegi cok bariz degilmi
Adamlar futbolcularını satmayı biliyor. Everton durduk yere biz nesiri alalım demez, hatırlı menajerler önermiştir onlaraEverton niye en nesiyri'yi istiyor la?!![]()
Bak griezman bile olmaz sana söyleyeyim. İşin defansif pis kısmını da yapması lazım.28 i sonrası griezman dediler bikac kere
O zaman birileri feda edilecek çünkü 2002 kuralı var
Yetmez. Bir kere Sara satılıp yeni kaynak yaratılır.Manzambi-30 Milyon Euro
Lookman-35 Milyon Euro
Ben tor un neden kara delik olduğunu bizzat yazdım geçen detaylıca,saha içi odaklı,tek tekTabi canım son dört senenin en istikrarlı en üst düzey oyununu oynayan adam defolu..
şu takımda defolu adam sayacaksanız tor en sonda olur.
Sen adam gibi yanına 2 orta sahamı koydunda bu kanıya vardın..
Belli başlı oyuncular zaten yetersiz.Bunların dışındaki tüm oyuncular iyi oyuncular.Ama bunun dışında Bu takımın en büyük sorunu barış ve yunusun süper star sanılması saranın iyi bir futbolcu zannedilmesidir.Esas defolu bu oyunculardır.
Ondan sonra ilkay lemina bekler diye gider.
Yetmez. Bir kere Sara satılıp yeni kaynak yaratılır.
10 numara ile genç 6 da lazım
ne yaptın ne ettin olumsuz haberi buldun bravo musap.Resmen desturun olumsuz haber çinde bile olsa bulur paylaşırım valla helal olsunAtletico Madrid, Atalanta'dan Ademola Lookman ve Ederson ile ilgileniyor. (Fichajes)
Smith rowe gelsin kiralikGrizman filan hakikaten yaşlı. Bonservissiz ve 4 - 5 milyona gelse neyse ama galiba 10 milyon veririz.
Atleticoda sorloth kalıyorne yaptın ne ettin olumsuz haberi buldun bravo musap.Resmen desturun olumsuz haber çinde bile olsa bulur paylaşırım valla helal olsun
O herif gerçekte 34 yaşından daha küçükse cümle alem beni...50 m lookman mı
25m gouri-25 m anguissa mı