Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga bence herkesin önceliğinde bir yanlışlık var. Bizim mertens ikamesini bulmamız lazım bir an önce... Bu oyun tarzını rahatlatacak ilk adam mertens in aklı zekası olan ön alan baskısını mükemmelleştiren oyun tarzı emin olun bu beğenmediğimiz icardi yi bile yine bize müthiş gösterir...

Bu yüzden diyorum bir mertens bir de melo bulursan bas tüm parayı al getir. Gerisi zaten performans olarak sırıtmayacaktır...
28 i sonrası griezman dediler bikac kere
O zaman birileri feda edilecek çünkü 2002 kuralı var

Di marzio yu alak bari. Arada bir kolpa sıkıp heyecan yaratır

Tabi canım son dört senenin en istikrarlı en üst düzey oyununu oynayan adam defolu..
şu takımda defolu adam sayacaksanız tor en sonda olur.
Sen adam gibi yanına 2 orta sahamı koydunda bu kanıya vardın..
Belli başlı oyuncular zaten yetersiz.Bunların dışındaki tüm oyuncular iyi oyuncular.Ama bunun dışında Bu takımın en büyük sorunu barış ve yunusun süper star sanılması saranın iyi bir futbolcu zannedilmesidir.Esas defolu bu oyunculardır.
Ondan sonra ilkay lemina bekler diye gider.
Ben tor un neden kara delik olduğunu bizzat yazdım geçen detaylıca,saha içi odaklı,tek tek

Tor iyidir demek bir sav değil savın altını doldurman lazım,yaz saha içiyle ilgili tor neden iyidir ne katkı veriyomuş takıma okuyayım ben de öğrenirim belki

Grizman filan hakikaten yaşlı. Bonservissiz ve 4 - 5 milyona gelse neyse ama galiba 10 milyon veririz.

yönetim çok sıkı çalışıyor bu defa bir tane bile isim sızmıyor

Geçen Manzambi'yi Freiburg-Hamburg maçında izledim açıkçası öyle ahım şahım bir top oynamadı. Orada dikkatimi çeken Atobolu oldu.

Tanselin takımda kimse sakatlanmıyo okan hocamın ekibi hepinize girsinnnnnnnn dedikten sonra 19 futbolcunun sakatlanıp sessizliğe bürünmesi ve bir daha ağzını açamaması gibi nöbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt