Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize santrafor lazım ama bu isim İcardi değil. Hem gereksiz maliyet hem de yanlış oyuncu profili bizim için.
Ayrıca kanat transferi forvetten çok daha önemli ve acil şu anda.
Bunu bir netleştirelim.

bizde 3 tane aynı adam fbde 3 tane aynı adam
gomis valencia takasına ne dersiniz

icardi, wanda derken yavaş yavaş seferovic'e moral vermeye başlayacak gibiyiz

Arkadaşlar hakikatten istemeyebilirsiniz bir topçuyu anlarım, isteyen olarak gelip tutmasın, en baş yorum yazıp eleştirecek kişilerden biri de kendimim ama niye burada böyle yazılmayan şeyler üzerinden senaryolar çiziliyor ki. Kimsenin kanat istemediği yok. Kanat olmazsa olmaz, elzem bir nokta. Ben Onye alınmadı diye kızanlardanım hatta. Bu lig için gayet de idealdi. Rakamı da öyle bize koyacak cinsten değildi. Şimdi akşam pazarında ucuz etin yahnisinde bile kazıklanma riskimi var. Bunları eleştirilme noktası ama ben, sen yazmasam bile bizler değiliz ki, maalesef yönetim. Şimdi orta saha oldu, kanat kaldı. Her sene bir defo veriyoruz. Ama bana göre golcü de elzem. İlla İcardi demem ama isterim yani. Gomis için on beş dk zor çıkarır diyorsunuz, Sefer kaçırdığı zaman motive olarak düşen biri, iki maçtır özellikle daha net görüyoruz. Mertens adam hangi bölgenin açığını kapasın, kondisyonu en kötü altmış olsa hadi, o bile sırf bu eksiklikten yeri gelince vay işini yapamıyor, on numarayı taşıyamıyor diye eleştirilecek, bilmiyor muyuz. Sonra scout cart curt diyorsunuz. Önce işte planlama eleştirilmeli. Ama bunun suçlusu biz değiliz. Taraftara ne bakıyorsunuz, alabilsek Ronaldo bile gelsin deriz. İki sene sonra piyasaya düşsün almak için uğraşırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt