Hayrican Abacı
Parçalı Üye
- 2 Ocak 2017
- 2.505
- 1.512
- 1.253
Alper şahin sen kimsin yav
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim olacak tabii ki ahmaet bulut devreye sokturan ise ali koc
Ben batmani isterdimİcardi fenere Batshuayi bize gelmiş olsa taraftar yönetime Okan hocaya girmiş burası banlardan ıssız kalmış olurdu.
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mikserlik sana yakisiyor agabeyJk almış
Başınıama neyi
ama neyi
misal benim kanat istemeyip İcardi peşinde koştuğum bir yorumumu bulur musun forumda.Bir durum özeti yaparsak.
Şu anda takımdaki forvetlere bakalım Seferoviç, Mertens ve Gomis olmak üzere 3 tane.
Kanatlara bakalım Kerem ve Yunus olmak üzere 2 adet. (Diğerlerini adamdan saymıyorum)
Günlerdir konuşulan isim icardi aşağı, icardi yukarı. Yok şampiyonluk hamlesi olurmuşta çok önemliymişte bla bla..
Takım organize olamıyor, kanatlar işlemiyor fakat biz İcardi peşinde koşuyoruz. Şu an hayat memat meselesi en az 1 tane çok iyi kanat alınması lazım.
Tamam herkes bunda hemfikir ama ne doğru düzgün çıkan bir isim var ne de bir umut. Tek derdimiz icardi olmuş. 3 forvetle gol atarsın fakat bu 2 kanatla şampiyon olamazsın. Önce Moura ayarında bir kanat getirin sonra forvete bakarız.
Hay İcardi’nize de size de demek istiyorum.. Saçma sapan işler peşinde koşuyoruz yine.
Erden timur araya ahmet bulutu sokmak istemiş buna anlam veremedimIcardi transferiyle ilgilenen dursun ozbek degil erden timur ayrica.icardinin tek menajeri karisi wanda.oyalamayin beni
21 yas ustu oyuncular ile ilgili kelam etmen bizi ziyadesiyle uzmekteIcardi transferiyle ilgilenen dursun ozbek degil erden timur ayrica.icardinin tek menajeri karisi wanda.oyalamayin beni
@Alper Sahin renkdasimiz olur kendisiAlper şahin bsg sen kimsin yav