Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir durum özeti yaparsak.

Şu anda takımdaki forvetlere bakalım Seferoviç, Mertens ve Gomis olmak üzere 3 tane.

Kanatlara bakalım Kerem ve Yunus olmak üzere 2 adet. (Diğerlerini adamdan saymıyorum)

Günlerdir konuşulan isim icardi aşağı, icardi yukarı. Yok şampiyonluk hamlesi olurmuşta çok önemliymişte bla bla..

Takım organize olamıyor, kanatlar işlemiyor fakat biz İcardi peşinde koşuyoruz. Şu an hayat memat meselesi en az 1 tane çok iyi kanat alınması lazım.

Tamam herkes bunda hemfikir ama ne doğru düzgün çıkan bir isim var ne de bir umut. Tek derdimiz icardi olmuş. 3 forvetle gol atarsın fakat bu 2 kanatla şampiyon olamazsın. Önce Moura ayarında bir kanat getirin sonra forvete bakarız.

Hay İcardi’nize de size de demek istiyorum.. Saçma sapan işler peşinde koşuyoruz yine.

Bir futbolcunun kac tane menajeri olabiliyor? Aynı evi kiraya veren emlakçılar gibi.. fifa otla bokla uğraşacağına şu işe bir derman olsun. Futbolcularda ayrı mal

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

durslol.webp

Icardi transferiyle ilgilenen dursun ozbek degil erden timur ayrica.icardinin tek menajeri karisi wanda.oyalamayin beni

Bir durum özeti yaparsak.

Şu anda takımdaki forvetlere bakalım Seferoviç, Mertens ve Gomis olmak üzere 3 tane.

Kanatlara bakalım Kerem ve Yunus olmak üzere 2 adet. (Diğerlerini adamdan saymıyorum)

Günlerdir konuşulan isim icardi aşağı, icardi yukarı. Yok şampiyonluk hamlesi olurmuşta çok önemliymişte bla bla..

Takım organize olamıyor, kanatlar işlemiyor fakat biz İcardi peşinde koşuyoruz. Şu an hayat memat meselesi en az 1 tane çok iyi kanat alınması lazım.

Tamam herkes bunda hemfikir ama ne doğru düzgün çıkan bir isim var ne de bir umut. Tek derdimiz icardi olmuş. 3 forvetle gol atarsın fakat bu 2 kanatla şampiyon olamazsın. Önce Moura ayarında bir kanat getirin sonra forvete bakarız.

Hay İcardi’nize de size de demek istiyorum.. Saçma sapan işler peşinde koşuyoruz yine.
misal benim kanat istemeyip İcardi peşinde koştuğum bir yorumumu bulur musun forumda.
Çok merak ediyorum, kimler var böyle. Twitterdan okyup gelip buradakilere kafa açmak da saçma.
Oradaki tayfadan değil buradaki kimse. Orada sabah akşam gündemde zaten.
Ayrıca transferi biz değil yönetim yapıyor. Eğer taraftara göre popülist eylemlere göre hareket ediyorlarsa vay halimize.
Ben kanat istiyorum diye yüz kere yazınca ne değişecek, bilmediğimden soruyorum.
Piyasaya düşen tek isim İcardi olduğu için konuşuyor olabilir miyiz acaba.
Eleştiri isteyen taraftara değil, bu işi bu tarihe bırakan yönetime yapılmalı.
Benim gidip alacak, eksikleri tamamlayacak halim olmadığı gibi etkimin de olduğun düşünmüyorum.
Bu da forma muhabbetine döndü, gelirse gelirini karşılara. Bir fark göremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt