Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.706
- 106.435
- 4.738
Dugun hediyesi olarak mardin verildiginde selahhadin eyyubi:Ben batmani isterdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dugun hediyesi olarak mardin verildiginde selahhadin eyyubi:Ben batmani isterdim
alli nin karı varken wanda göndermez orayaJk almış
NeyiJk almış
Dursun ozbek ahmet bulutla is yapmiyo.alper sahin sallamis,zaten inanilacak biri de değil.neden israr ediyosunuz boyle heriflere inanmaktaErden timur araya ahmet bulutu sokmak istemiş buna anlam veremedim
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yıldız forvet büyük takımın nişanesidir. Her büyük takım, olmazsa olmaz bir forvete sahip olmalıdır.Arkadaslar Ben Bu yildiz forvet hastaligini anlayamiyorum. Isterse Lukaku gelsin, kanattan top tasiyanadigimiz icin posiyona giremiyoruz. Hele keremin tarafi bombos, kaliyor, adam cünkü forvet arkasinda gezinip duruyor, hic kosu yapmiyor. Bizim asil ihtiyacimiz BABA BIR SOL KANAT oyuncusu.
herkes çok gol kaçırdık zannediyor ama gerçekten kaliteli gol pozisyonumuz çok az
Yahu ben senin yorumunu nasıl bulayım renktaşım. Tek tek kimin ne yorum yaptığını arayacak kadar işsiz değilim maalesef. Ayrıca ben kimsenin şahsına bir şey söylemiyorum sen eğer icardi konusunda bu kadar ısrarcı değilsen üzerine alınmana gerekte yok.misal benim kanat istemeyip İcardi peşinde koştuğum bir yorumumu bulur musun forumda.
Çok merak ediyorum, kimler var böyle. Twitterdan okyup gelip buradakilere kafa açmak da saçma.
Oradaki tayfadan değil buradaki kimse. Orada sabah akşam gündemde zaten.
Ayrıca transferi biz değil yönetim yapıyor. Eğer taraftara göre popülist eylemlere göre hareket ediyorlarsa vay halimize.
Ben kanat istiyorum diye yüz kere yazınca ne değişecek, bilmediğimden soruyorum.
Piyasaya düşen tek isim İcardi olduğu için konuşuyor olabilir miyiz acaba.
Eleştiri isteyen taraftara değil, bu işi bu tarihe bırakan yönetime yapılmalı.
Benim gidip alacak, eksikleri tamamlayacak halim olmadığı gibi etkimin de olduğun düşünmüyorum.
Bu da forma muhabbetine döndü, gelirse gelirini karşılara. Bir fark göremiyorum.
karı kız postlarını yeglerim bugun
Yahu ben senin yorumunu nasıl bulayım renktaşım. Tek tek kimin ne yorum yaptığını arayacak kadar işsiz değilim maalesef. Ayrıca ben kimsenin şahsına bir şey söylemiyorum sen eğer icardi konusunda bu kadar ısrarcı değilsen üzerine alınmana gerekte yok.
Hay İcardi’nize derken sadece taraftara değil aynı zamanda yönetimeydi bu sitemim. Şu an İcardi transferi bana göre kesinlikle elzem değil ve yönetim tarafından bu kadar çabalanmasına, taraftarın bu kadar istemesine kesinlikle bir anlam veremiyorum, sitemim bu yüzden.
Elinde sadece 2 kanat varken 4. forvet peşinde koşmak nerden baksan aşırı saçma, plansızca ve gereksiz. Günlerdir düşen tek isim bu olduğu için görünen o ki bitmeye yakın. Eleştirim tam da bu yüzden. Kanat almadan forvet alıyoruz. Transfer sezonu kapandıktan sonra yaparız artık kanat transferini de..
Sallai 11’de, Paulinho yedek