Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden timur araya ahmet bulutu sokmak istemiş buna anlam veremedim

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dursun ozbek ahmet bulutla is yapmiyo.alper sahin sallamis,zaten inanilacak biri de değil.neden israr ediyosunuz boyle heriflere inanmakta

İcardi deyip kanat alınmasın diyenler kim ya, ben harbi merak ediyorum
Var mı öyle arkadaşlar....Sabahtan beri böyle postlar var ama ben hiç böyle kanat olmasın illa icardi diyeni görmedim.
Tam aksine kanat olmazsa icardi bile hiç olur diyenler bir doludur. Böyle şeyleri okudum da.

Arkadaslar Ben Bu yildiz forvet hastaligini anlayamiyorum. Isterse Lukaku gelsin, kanattan top tasiyanadigimiz icin posiyona giremiyoruz. Hele keremin tarafi bombos, kaliyor, adam cünkü forvet arkasinda gezinip duruyor, hic kosu yapmiyor. Bizim asil ihtiyacimiz BABA BIR SOL KANAT oyuncusu.

Arkadaslar Ben Bu yildiz forvet hastaligini anlayamiyorum. Isterse Lukaku gelsin, kanattan top tasiyanadigimiz icin posiyona giremiyoruz. Hele keremin tarafi bombos, kaliyor, adam cünkü forvet arkasinda gezinip duruyor, hic kosu yapmiyor. Bizim asil ihtiyacimiz BABA BIR SOL KANAT oyuncusu.
Yıldız forvet büyük takımın nişanesidir. Her büyük takım, olmazsa olmaz bir forvete sahip olmalıdır.

Bu benim görüşüm tabi

herkes çok gol kaçırdık zannediyor ama gerçekten kaliteli gol pozisyonumuz çok az

Gol pozisyonlarinin çoğu organize değil rastgele gelişiyor .. Top berkanin ayağına dolanıp keremin onune düşüyor biz de 3 net pozisyon kaçırdık diyoruz.. Elbet bunlar da önemli futbolda ama bizim organize atağımız neredeyse hiç yok bu sene

misal benim kanat istemeyip İcardi peşinde koştuğum bir yorumumu bulur musun forumda.
Çok merak ediyorum, kimler var böyle. Twitterdan okyup gelip buradakilere kafa açmak da saçma.
Oradaki tayfadan değil buradaki kimse. Orada sabah akşam gündemde zaten.
Ayrıca transferi biz değil yönetim yapıyor. Eğer taraftara göre popülist eylemlere göre hareket ediyorlarsa vay halimize.
Ben kanat istiyorum diye yüz kere yazınca ne değişecek, bilmediğimden soruyorum.
Piyasaya düşen tek isim İcardi olduğu için konuşuyor olabilir miyiz acaba.
Eleştiri isteyen taraftara değil, bu işi bu tarihe bırakan yönetime yapılmalı.
Benim gidip alacak, eksikleri tamamlayacak halim olmadığı gibi etkimin de olduğun düşünmüyorum.
Bu da forma muhabbetine döndü, gelirse gelirini karşılara. Bir fark göremiyorum.
Yahu ben senin yorumunu nasıl bulayım renktaşım. Tek tek kimin ne yorum yaptığını arayacak kadar işsiz değilim maalesef. Ayrıca ben kimsenin şahsına bir şey söylemiyorum sen eğer icardi konusunda bu kadar ısrarcı değilsen üzerine alınmana gerekte yok.

Hay İcardi’nize derken sadece taraftara değil aynı zamanda yönetimeydi bu sitemim. Şu an İcardi transferi bana göre kesinlikle elzem değil ve yönetim tarafından bu kadar çabalanmasına, taraftarın bu kadar istemesine kesinlikle bir anlam veremiyorum, sitemim bu yüzden.

Elinde sadece 2 kanat varken 4. forvet peşinde koşmak nerden baksan aşırı saçma, plansızca ve gereksiz. Günlerdir düşen tek isim bu olduğu için görünen o ki bitmeye yakın. Eleştirim tam da bu yüzden. Kanat almadan forvet alıyoruz. Transfer sezonu kapandıktan sonra yaparız artık kanat transferini de..

Her ne kadar Dursun Özbek başkan olarak koltuk da otursa da taraftar camia Erden timuru başkan olarak görüyor ki herkes ondan birşeyler bekliyor o yüzden Erden Timur futbol başkanı gibi bir durumda şuan Ahmet bulutu felan da cebinden çıkarır

Yahu ben senin yorumunu nasıl bulayım renktaşım. Tek tek kimin ne yorum yaptığını arayacak kadar işsiz değilim maalesef. Ayrıca ben kimsenin şahsına bir şey söylemiyorum sen eğer icardi konusunda bu kadar ısrarcı değilsen üzerine alınmana gerekte yok.

Hay İcardi’nize derken sadece taraftara değil aynı zamanda yönetimeydi bu sitemim. Şu an İcardi transferi bana göre kesinlikle elzem değil ve yönetim tarafından bu kadar çabalanmasına, taraftarın bu kadar istemesine kesinlikle bir anlam veremiyorum, sitemim bu yüzden.

Elinde sadece 2 kanat varken 4. forvet peşinde koşmak nerden baksan aşırı saçma, plansızca ve gereksiz. Günlerdir düşen tek isim bu olduğu için görünen o ki bitmeye yakın. Eleştirim tam da bu yüzden. Kanat almadan forvet alıyoruz. Transfer sezonu kapandıktan sonra yaparız artık kanat transferini de..

yorumları bulmanıza gerek yok ki, sizin iddianız illa icardi olsun, başka kimse istemiyoruza çıkıyor.
Burada kanat olmasa da olur, öncelik icardi olmalı diyen bile yok. Siz yönetime diyorsanız başlayacağım icardi de icardi, millet takmış demezdiniz. Basbaya buradaki isteyen insanlar hedef alınıyor, ala da bilirsiniz de altını da o zaman doldurun.

Kanat istemeyen varsa, illa İcardi diyen futbol ile ilişiğini derhal kessin.
Eğer bir tercih yapılacaksa emin olun golcü mü kanat mı diye, ben de kanat derdim.
Yokluktan maç konusunda alamazsak diye Dobu dönerse solda risk alıp Boey-BAY denense mi diyen benim en azından, kanat istememe gibi bir durumum yok. Onyeyi isteyenlerden biri olarak da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt