Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada birçok muhabirin 5 Eylül'deki maça kadar 2 transfer yetişecek kolpası da imha oldu. Her an her şey olabilir. Beklemediğimiz mevkilere beklemediğimiz isimler gelebilir.

İşlerin iyice ısınacağı, "para varsa beni de alın" anları bir an önce gelmeli.

Anlık kadrolar:

Galatasaray SK

Muslera 🇺🇾
Dubois 🇫🇷
Nelsson 🇩🇰
Bardakçı 🇹🇷
Aanholt 🇳🇱
Torreira 🇺🇾
Oliveira 🇵🇹
Yunus 🇹🇷
Mertens 🇧🇪
Kerem 🇹🇷
Seferovic 🇨🇭

Yedekler: Okan, Emin, Luyindama, Boey, Kazımcan, Berkan, Barış, Akbaba, Gomis

Fenerbahçe SK

Altay 🇹🇷
Osayi 🇳🇬
Peres 🇧🇷
Szalai 🇭🇺
Ferdi 🇹🇷
Arao 🇧🇷
Crespo 🇵🇹
Emre 🇹🇷
Lincoln 🇧🇷
Pedro 🇮🇹
Batshuayi 🇧🇪

Yedekler: İ. Can Eğribayat, S.Aziz, Mert, Alioski, Zajc, İrfan, Arda, Lincoln, Valencia, Serdar

Beşiktaş JK

Ersin 🇹🇷
Rosier 🇫🇷
Saiss 🇲🇦
Necip 🇹🇷
Masuoku 🇨🇩
Salih 🇹🇷
Gedson 🇵🇹
Dele Alli 🇬🇧
Nkodou 🇫🇷
Muleka 🇨🇩
Weghorst 🇳🇱

Yedekler: Emre, Montero, Welinton, Umut, Josef, Kerem, Oğuzhan, Berkay, Cenk

Trabzonspor

Uğurcan 🇹🇷
Larssen 🇸🇪
Bartra 🇪🇸
Hugo 🇧🇷
Eren 🇹🇷
Gbamin 🇨🇮
Hamsik 🇸🇰
Abdülkadir 🇹🇷
Trezeguet 🇪🇬
Yusuf 🇹🇷
Maxi Gomez 🇺🇾

Yedekler: Taha, Dorukhan, Denswil, Siopis, Bakesetas, Bardhi, Bozok, Yusuf Erdoğan,Djaniny

En kısır ama etkili kadro Beşiktaş
En dengeli kadro Trabzonspor
En alternatifli ve 8+3’e hazır kadro Fenerbahçe

En kaliteli bireysel isimler Galatasaray ama yedek kalitesi çok düşük

Muslera

Rosier-Nelson-Hugo-Ferdi

Torreira-Hamsik

Muleka-Pedro-Mertens

Weghorst

Ferdi ve Muleka konusunda kararsız kaldım. Muleka yerine Yunus olabilir ama Muleka çok formda. Sol bekte ise bence hepsi birbirinden beter ama daha çok yönlü olması sebebiyle Ferdi'yi koydum. Hamsik'i de sağlıklı olduğu dönemi baz alarak koydum.

Ben de tam Redmond'i soracaktim.
Sanirim Feghouli tarzi bir kanat mi? Fegh'den biraz daha atletik gibi.
Son 4 sene neredeyse 4 asist ortalamasi var.

Nellson gitmeden stoper işine girilmez. Bu saatten sonra alacağın adam da aman aman kalitede olmaz. Bu bölge için diyorum özellikle. Orta sahamız kötü bir kalitede değil. Son üç seneye bakarsak... Kanatlar için aynı şeyi ben de diyemiyorum. Bu gidişle alamazsak kadroda devşirme yapılarak sorun çözülmeye çalışılacak. Bu kısım sıkıntı. Kanat şart...

ne oldu bizim transferler şimdi görünen o ki bu sene takımlar iyi biz zayıf kalacaz

"According to Diario AS, de Tomas was set to make a sensational return to former club Rayo Vallecano. Half of de Tomas’ rights were to be sold to Rayo for €10-13m, but the documents were not registered with La Liga in time."

Nerdeyse 50% hakki icin 10-13 milyon arasiyla transfer olmus. Herifi tek isim olarak taniyorum, ama istatistiklerine bakilirsa, sanki baya oyunun icinde olan tarzi bir forvete benziyor.

Dokunuslar: 37,2 Tomas 14,6 Icardi
Basarili Pas: 17,8 (84%) Tomas 7,3 (86%) Icardi

Icardide birde Parisdeki en iyi sezonu olan 19/20 yilini sectim. Gecen sezon ortalama 10,8 dokunus ve 5 basarili pasi varmis adamin.

A spor Serhan Türk : icardi salı gece açıklanacak. Çarşamba İstanbul 'da. Saçma sapan iş. Adam en erken carsamba geliyor. Gelecek hafta programı açıklanmadı daha ama cuma oynama ihtimalimiz yüksek. Fener , TS Avrupa maçı yapacak. Haftanın maçı bjk -basak. Bu durumda cuma biz oynarız yada cumartesi. Adam 6 hafta oynamamış olacak ve opsiyonu yok. Nasıl iş bu yahu. Niye izin verilmiş tatil yapmasına.

A spor Serhan Türk : icardi salı gece açıklanacak. Çarşamba İstanbul 'da. Saçma sapan iş. Adam en erken carsamba. Gelecek hafta programı açıklanmadı daha ama cuma oynama ihtimalimiz yüksek. Fener , TS Avrupa maçı yapacak. Haftanın maçı bjk -basak. Bu durumda cuma biz oynarız yada cumartesi. Adam 6 hafta oynamamış olacak ve opsiyonu yok. Nasıl iş bu yahu. Niye izin verilmiş tatil yapmasına.
serhan reis büyük adamsın vallahi

Bizim kadar transfer dönemi berbat geçen bir futbol takımı daha yok
Keşke Ağustos sonunda bitseydi

"According to Diario AS, de Tomas was set to make a sensational return to former club Rayo Vallecano. Half of de Tomas’ rights were to be sold to Rayo for €10-13m, but the documents were not registered with La Liga in time."

Nerdeyse 50% hakki icin 10-13 milyon arasiyla transfer olmus. Herifi tek isim olarak taniyorum, ama istatistiklerine bakilirsa, sanki baya oyunun icinde olan tarzi bir forvete benziyor.

Dokunuslar: 37,2 Tomas 14,6 Icardi
Basarili Pas: 17,8 (84%) Tomas 7,3 (86%) Icardi

Icardide birde Parisdeki en iyi sezonu olan 19/20 yilini sectim. Gecen sezon ortalama 10,8 dokunus ve 5 basarili pasi varmis adamin.
Oha geçen sene casper gibi oynamış resmen İcardi verdiğin istatistiklere göre

Evet aksam ugursuz yasar kemale,cekirdek citlayan vara,okan tarafından surekli iceri katettrilen yunus ve kereme,6 numara oynatilan mertense hazir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt