Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.977
- 16.572
- 2.648
Her gün İcardi haberleri verildiğinde kanat transferi bekleyen ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumdaki renktaşlara yapmamız gereken töreni buldum.
transfer dönemi 1 hafta olmalıAcilen ocak transfer dönemi başlamalı 5 ayda bizimkiler anca oyuncu alırlar
Febe bay geçecekA spor Serhan Türk : icardi salı gece açıklanacak. Çarşamba İstanbul 'da. Saçma sapan iş. Adam en erken carsamba geliyor. Gelecek hafta programı açıklanmadı daha ama cuma oynama ihtimalimiz yüksek. Fener , TS Avrupa maçı yapacak. Haftanın maçı bjk -basak. Bu durumda cuma biz oynarız yada cumartesi. Adam 6 hafta oynamamış olacak ve opsiyonu yok. Nasıl iş bu yahu. Niye izin verilmiş tatil yapmasına.
Evet 2 kanat ve forvet yeterli. Aslında 10 no ihtiyacımız da var ama bu saatten sonra olacak gibi değil. Mertens o işi yapacaktır zaten.Stoper ne alaka zaten ya, az gol yiyoruz. Eğer üç adam alınabiliyorsa sağ -sol kanat, forvet(İcardi) tamam işte.
Bence Galatasaray icardiyi bekletiyor , çünkü başka oyuncular ile görüşüyor onlar olursa onu alacağız.
Çok takılıyorsunuz 6 hafta oynamadı olayına takılacaksak icardi peşinde koşmayacaksın gidip umut bozok alacaksın gelip oynayacakA spor Serhan Türk : icardi salı gece açıklanacak. Çarşamba İstanbul 'da. Saçma sapan iş. Adam en erken carsamba geliyor. Gelecek hafta programı açıklanmadı daha ama cuma oynama ihtimalimiz yüksek. Fener , TS Avrupa maçı yapacak. Haftanın maçı bjk -basak. Bu durumda cuma biz oynarız yada cumartesi. Adam 6 hafta oynamamış olacak ve opsiyonu yok. Nasıl iş bu yahu. Niye izin verilmiş tatil yapmasına.
On no kanat forvet istemiştim ben de ama hoca Mertens ile onu çözecek gibi, forvete yakın tutarak. Ki açıklamalar da öyle intiba bıraktı. Zaten numara olarak da verdiler, olmayacağı için iki kanat forvet tercihim olur. Hatta kanatlardan biri kanat golcü olsa çok daha iyi olur. Bizim stoper sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum. Abdul bireysel hata yapmazsa en azından lig için kafi. Orta alanı iyi kuvvetlendirdik o yüzden bir saçmalık olmazsa bu sezon da 20-21 gibi az gol yiyeceğimizi düşünüyorum.Evet 2 kanat ve forvet yeterli. Aslında 10 no ihtiyacımız da var ama bu saatten sonra olacak gibi değil. Mertens o işi yapacaktır zaten.
Her gün İcardi haberleri verildiğinde kanat transferi bekleyen ben
Forumdaki renktaşlara yapmamız gereken töreni buldum.