Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A spor Serhan Türk : icardi salı gece açıklanacak. Çarşamba İstanbul 'da. Saçma sapan iş. Adam en erken carsamba geliyor. Gelecek hafta programı açıklanmadı daha ama cuma oynama ihtimalimiz yüksek. Fener , TS Avrupa maçı yapacak. Haftanın maçı bjk -basak. Bu durumda cuma biz oynarız yada cumartesi. Adam 6 hafta oynamamış olacak ve opsiyonu yok. Nasıl iş bu yahu. Niye izin verilmiş tatil yapmasına.
Febe bay geçecek

Bence Galatasaray icardiyi bekletiyor , çünkü başka oyuncular ile görüşüyor onlar olursa onu alacağız.

Bence Galatasaray icardiyi bekletiyor , çünkü başka oyuncular ile görüşüyor onlar olursa onu alacağız.

1662374761804.webp

A spor Serhan Türk : icardi salı gece açıklanacak. Çarşamba İstanbul 'da. Saçma sapan iş. Adam en erken carsamba geliyor. Gelecek hafta programı açıklanmadı daha ama cuma oynama ihtimalimiz yüksek. Fener , TS Avrupa maçı yapacak. Haftanın maçı bjk -basak. Bu durumda cuma biz oynarız yada cumartesi. Adam 6 hafta oynamamış olacak ve opsiyonu yok. Nasıl iş bu yahu. Niye izin verilmiş tatil yapmasına.
Çok takılıyorsunuz 6 hafta oynamadı olayına takılacaksak icardi peşinde koşmayacaksın gidip umut bozok alacaksın gelip oynayacak
bu tip oyuncuların bu tip kaprisleri vardır kasımpaşayı yenmek için icardiye ihtiyacın varsa zaten kapat klübü git

transferin bitimine 3 gun kalmıs. hala 4 transfer deniyor. umarım olur. ama ben her gecen saat tırsıyorum

Evet 2 kanat ve forvet yeterli. Aslında 10 no ihtiyacımız da var ama bu saatten sonra olacak gibi değil. Mertens o işi yapacaktır zaten.
On no kanat forvet istemiştim ben de ama hoca Mertens ile onu çözecek gibi, forvete yakın tutarak. Ki açıklamalar da öyle intiba bıraktı. Zaten numara olarak da verdiler, olmayacağı için iki kanat forvet tercihim olur. Hatta kanatlardan biri kanat golcü olsa çok daha iyi olur. Bizim stoper sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum. Abdul bireysel hata yapmazsa en azından lig için kafi. Orta alanı iyi kuvvetlendirdik o yüzden bir saçmalık olmazsa bu sezon da 20-21 gibi az gol yiyeceğimizi düşünüyorum.

İcardi'den bağımsız Umut Bozok'u isterdim açıkcası.Maaşı mı yüksek geldi niye almadık bilmiyorum..Ümraniye-Ts maçında oyuna girdikten sonra çok iyi bağlantı oyunu oynadı sağdan sola 2 tane 40 metrelik top attı fena topçu değil iş yapardı her türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt