Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
"Oluyu diriltir" 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seferovic olsa pas veren adama geri atmaya çalışırdı topu.
İcardi'den bağımsız Umut Bozok'u isterdim açıkcası.Maaşı mı yüksek geldi niye almadık bilmiyorum..Ümraniye-Ts maçında oyuna girdikten sonra çok iyi bağlantı oyunu oynadı sağdan sola 2 tane 40 metrelik top attı fena topçu değil iş yapardı her türlü
Birisi (TÜRKİYE FUTBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLERİ DERNEĞİ) benim mailimi kullanmis Türk telekomdan bana her ay fatura tutari geliyor. Aranan numaralar falan hepsi yaziyor. Bir isimize yarar mi![]()
ne yazikki isimleri yazmiyor. Kesin numarasi vardir arasinda amaKayıtlarda A.koç var mı baksana reis. En çok o aranmıştır.
özelden atsana bana, bi ilgileneyim o listeyle ;-)Birisi (TÜRKİYE FUTBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLERİ DERNEĞİ) benim mailimi kullanmis Türk telekomdan bana her ay fatura tutari geliyor. Aranan numaralar falan hepsi yaziyor. Bir isimize yarar mi![]()
güvendiğin bir gs li gazeteciye anonim olarak gönderne yazikki isimleri yazmiyor. Kesin numarasi vardir arasinda ama

güvenilen bir gsli gazeteci... arama sonuç vermedi.güvendiğin bir gs li gazeteciye anonim olarak gönder![]()
Bence onu pişmanlık hanesine +1 topçu daha eklemek için almadık. İkinci ihtimalde ts istediği için biz aradan çekildik.İcardi'den bağımsız Umut Bozok'u isterdim açıkcası.Maaşı mı yüksek geldi niye almadık bilmiyorum..Ümraniye-Ts maçında oyuna girdikten sonra çok iyi bağlantı oyunu oynadı sağdan sola 2 tane 40 metrelik top attı fena topçu değil iş yapardı her türlü
Skandal olur. Mümkün değil. İcardi yerine kanat alsınlar öyleyseIcardi disinda kimse gelmez.