Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi'den bağımsız Umut Bozok'u isterdim açıkcası.Maaşı mı yüksek geldi niye almadık bilmiyorum..Ümraniye-Ts maçında oyuna girdikten sonra çok iyi bağlantı oyunu oynadı sağdan sola 2 tane 40 metrelik top attı fena topçu değil iş yapardı her türlü

Umut'tan bağımsız, kendisini pek fazla sevmiyorum artık ama bu ülkeden ofsayt eleştirilerine rağmen bir BY gibi katkı veren yerli forvet uzun zamandır hatırlamıyorum. Burak'ı TSden aldığımızda misal biliyordum tutacağını. Umut için Halil ya da hiç fark etmez kafamda hep acaba olan isimler. Geçen seneki başarısına rağmen.

Birisi (TÜRKİYE FUTBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLERİ DERNEĞİ) benim mailimi kullanmis Türk telekomdan bana her ay fatura tutari geliyor. Aranan numaralar falan hepsi yaziyor. Bir isimize yarar mi :sneaky:

çağlar geliyosa metehan baltacıyı antalya kiralasak olmaz mı?antalyada ciddi stoper eksikliği var,herifler o yuzden çok gol yedi son 3 haftada

Birisi (TÜRKİYE FUTBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLERİ DERNEĞİ) benim mailimi kullanmis Türk telekomdan bana her ay fatura tutari geliyor. Aranan numaralar falan hepsi yaziyor. Bir isimize yarar mi :sneaky:
özelden atsana bana, bi ilgileneyim o listeyle ;-)

Kimlere ait oldugunu falan cikaririm.

Bugün ciddi şekilde isimler duyulmazda akşama Okan hocadan transferi kapattık içimizden halledecez benzeri cümleler duyarız

Nöbet değil WhatsApp grubu mübarek transfer dışı herşey. Yönetim kuruttun bizi...

Çağlar'ın geleceğini sanmıyorum ama Icardi ile ilgili bile bilgi vermeyen Romano Çağlar ile görüşmeler devam ediyor ve hafta başında yine görüşülecek diyorsa orada umutlanmıyorum desem yalan olur.

1 sene kontratı kaldığı için olursa kiralık da olmaz. Bonservisi ile aldığımız Çağlar'ı da 2 yıl Nelsson ile beraber izlemek en büyük hayallerimden biri olur bizim adımıza.

Avrupa maçlarında 1 sezon kesinlikle oynamalı bu ikili bir şekilde.

İcardi'den bağımsız Umut Bozok'u isterdim açıkcası.Maaşı mı yüksek geldi niye almadık bilmiyorum..Ümraniye-Ts maçında oyuna girdikten sonra çok iyi bağlantı oyunu oynadı sağdan sola 2 tane 40 metrelik top attı fena topçu değil iş yapardı her türlü
Bence onu pişmanlık hanesine +1 topçu daha eklemek için almadık. İkinci ihtimalde ts istediği için biz aradan çekildik.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt