Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yerli sorununu kimsenin dile getirmemesi cok garibime gidiyor forumda, hala yabancı sol bek fln isteniyor aklim almiyor
tum nobetlerde dile getiriyorum abdül-yunus-kerem ile lig bitmez

kalede okan'i oynatmiyor hoca muslera varken, oynatmayacağı da belli
sağ bek yabancı, alternatifi bile yabanci
sağ stoperde nelsson'u kesemezsin ztn
sol bekte kazimcan'i 11 düsünmüyor gibi hoca, tek cözüm burayi yerlilestirmek
orta sahada sergio-torreira-miço'dan 2'si banko 11 baslayacak sezon boyu
sağ kanat yunus
sol kanat kerem
forvette türk yok ztn

sol kanada yabancı bir kanat gelecekse hangi topcuyu kesip yerli koyacaksin sol bekten baska, berkan veya kazimcan kesinlikle monte edilmeli oraya baska cozum gelmiyor aklima

ubozok veya halil'den birini almaliydik forvete

Renktaslar kusura bakmayin ard arda 4 5 tane sitemli mesajim oldu, ama gercekten biktim artik bu durumlardan.

Niye bitmiyor bu vasat yildiz sevdasi? Neden surekli herkese kamyonla para verip adamlarin Nusrette videolarini izleyip saha'da 1 gram oyun gormuyoruz.

Neden surekli birsey sorguladigimizda fenerli veyahut hain damgasi yiyoruz bu camia da?

3 tane forvete 260milyon TL gomduk arkadaslar, 260milyon TL. Kalede Serkan kirintili, Gunay guvenc gibi adamlara gol atsin birisi bir zahmet diye 260milyon TL para veriyoruz.

Gercekten populizmden, yildiz sevdasindan sikildim.

Midtsjo diye takima level atlaticak herifi alirken, hayatinda super lig disinda bir lig izlememis herifler hemen bokluyor, yok soyle yok boyle. Oturup 1 macini izlemeden ahkam kesiyorlar. Midtsjo 35 yasinda olsa herhangi bir buyuk ligde oynasa herkes hergun nobet tutardi.

Gecen sezon 17milyon avro verdigin Morutan, Cicaldau ve Mohammed icin bu sezon 250K para alicaz. Yani bildigin 16.750milyon avro zarardayiz.

Yerlerine kimi aldik? Akbaba mi kurtaricak bizi? Seferovic mi kurtaricak bizi?

Icardi gelsinde herkes rahatlasin, bir yildizi PP ekliyelim etkilesim kasalim sonra ne mac ne camia kimin derdinde.

Oliviera ne kadar iyi olursa olsun, Muslera'nin 2.5 elestirken herife 2.75 verdik kafadan.

Kusura bakmayin renktaslar, gercekten sikildim artik bu durumdan.

Marcelo'da gelsin, bir 4milyon avro da ona gomelim, yeterki populizm kasalim, yoksa rahat edemicegiz.

Maaşı olabilir mi. Ya da geçen sene tek yıldız bendim şimdi agababalar geldi. Duran topun başınada geçemiyor. Duygusal davranmayacak iste

şüphesiz burası galatasaray ona göre daha da çok çalışacak

yalnız kerem yunus bize çok lazım malum 3 yerli işi

o yüzden hoca da biz de bu adamları kazanmalıyız

yerli sorununu kimsenin dile getirmemesi cok garibime gidiyor forumda, hala yabancı sol bek fln isteniyor aklim almiyor

orta sahada sergio-oliveira-miço'dan 2'si banko 11 baslayacak sezon boyu
sağ kanat yunus
sol kanat kerem
forvette türk yok ztn

sol kanada yabancı bir kanat gelecekse hangi topcuyu kesip yerli koyacaksin sol bekten baska, berkan veya kazimcan kesinlikle monte edilmeli oraya baska cozum gelmiyor aklima

Kale veya sol bekte türk oynatacak boşver forveti. Ya seve seve ya seve seve oynatacak. Abdulkerim düşündüğümden iyi oynuyor bence

İcardinin ne işi var harbi Miami de . Zaten sezon başlamış 5. Haftaya gelmişiz. Zaten transferde bunun için aciklanmiyordur. 2-3 gün tatil yapacak kesin. Şimdi açıklasalar salı- Çarşamba gelecek deseler garip olur. Pazartesinden önce açıklanmaz.

orta sahada sergio-torreira-miço'dan 2'si banko 11 baslayacak sezon boyu
sağ kanat yunus
sol kanat kerem
forvette türk yok ztn

Diğerlerinde kim oynuyor yav yerli olarak

Tek sıkıntı onların kalecisi yerli, başka da öyle büyük sorun yok.

şüphesiz burası galatasaray ona göre daha da çok çalışacak

yalnız kerem yunus bize çok lazım malum 3 yerli işi

o yüzden hoca da biz de bu adamları kazanmalıyız
Yunustan umutluyum ben. Kerem iyi ve istekli oynasın on ada destek olurum.

Yabanci kanat lazım. Yoksa üstlerine çok baskı gelir. Bu da bize zarar olur

Bizimkiler Torreira ile Mertens'te beklemek işe yaradı diye aynı kafaya girdi de ateşle oynuyorlar, hala kanat alınmaması büyük fail.

Icardi konusuna girmiyorum bile şu Miami mevzusu kabul edilebilir değil.
erden timur sanchez dısında 3-4 oyuncuyla görüşüyoruz ve hepsinde süreçler var dedi

lucas moura icardi sol bek sacha boey yada dubois . stopere daneyer .

Bardi yerine Yusuf Yazıcı 'yi koyuyorum.
Attığı 11'e istinaden dedim renktaş. Yoksa Yusuf Yazıcı da istenir yani. Trabzonspor kötü takım asla değil. Önceden de değildi zaten de şimdi yeni gelen transferlerle bambaşka oldular. Ama hepsi takım üstünde elbette. Yoksa Schuster'in Beşiktaş'ı, Pereira'nın Fener'i ve bizim Falcaolu ilk yıl mesela tarihin en iyi ve alternatifli kadrolarından bazıları ve hiçbiri şampiyon olamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt