Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çoğu maçta okan oynar takımda özellikle kendi sahanda. Muslera mi kesilmiyor. Pva böyle oynarsa kazimda oynasa olur bukadar niye dusunuyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu kekolar halka açık şirket ama borsayı yanıltmıyorlarmı ? çogu transferi ne bonservisi ne oyuncuya maaşı açıklamıyorlar

hatta açıkladıklarını bile dikkat edersenız en ufak detay yok yani bonus varsa vs hicbir detay yok

Yunustan umutluyum ben. Kerem iyi ve istekli oynasın on ada destek olurum.

Yabanci kanat lazım. Yoksa üstlerine çok baskı gelir. Bu da bize zarar olur

kerem yunus miçö bu takımın şu an kıymetli 3 parçası bence

miçöyü tam izlemedik ama tempolu 8 olduğu görülüyor

bekler dahil çok hantal takım olduk

şu an yeterince farkedilmiyor ve belki de gerçekten ligde kaliteyle yarışta oluruz ama uzun vadede hem bu sene hem sonraki seneler için biraz tempolu adama ihtiyaç var

o yüzden kerem yunus ve miçö yerli konusundan bağımsız da çok önemli oyuncular

yerli sorununu kimsenin dile getirmemesi cok garibime gidiyor forumda, hala yabancı sol bek fln isteniyor aklim almiyor
tum nobetlerde dile getiriyorum abdül-yunus-kerem ile lig bitmez

kalede okan'i oynatmiyor hoca muslera varken, oynatmayacağı da belli
sağ bek yabancı, alternatifi bile yabanci
sağ stoperde nelsson'u kesemezsin ztn
sol bekte kazimcan'i 11 düsünmüyor gibi hoca, tek cözüm burayi yerlilestirmek
orta sahada sergio-torreira-miço'dan 2'si banko 11 baslayacak sezon boyu
sağ kanat yunus
sol kanat kerem
forvette türk yok ztn

sol kanada yabancı bir kanat gelecekse hangi topcuyu kesip yerli koyacaksin sol bekten baska, berkan veya kazimcan kesinlikle monte edilmeli oraya baska cozum gelmiyor aklima

ubozok veya halil'den birini almaliydik forvete
Yerli çok büyük sorun bize. En şanslı takımlar Fenerbahçe ve Trabzonspor bu konuda.

Herkes İcardi ismine çok yükseldi ama İcardi Falcao V2 olur en fazlasize söyleyim. Hiçbir açıdan mantıklı bir transfer olmaz, ne maddi olarak ne takım uyumu olarak ne de aradığımız profil olarak. Adam futbolu kafasında çoktan bitirmiş bize faydası olmaz. Bence futbolcu özellikleri bakımından da olmaz da neyse. Nedense bu transferi Falcao transferine çok benzetiyorum...

trabzon masourası alamıyosa biz alalım madem,bi de paulinho alırız

Bu taraftar bir Falcao kılıklı adam daha kaldırmaz. Adam yatıyorsa vazgeçin.

kerem yunus miçö bu takımın şu an kıymetli 3 parçası bence

miçöyü tam izlemedik ama tempolu 8 olduğu görülüyor

bekler dahil çok hantal takım olduk

şu an yeterince farkedilmiyor ve belki de gerçekten ligde kaliteyle yarışta oluruz ama uzun vadede hem bu sene hem sonraki seneler için biraz tempolu adama ihtiyaç var

o yüzden kerem yunus ve miçö yerli konusundan bağımsız da çok önemli oyuncular
Torreirada var

yerli sorununu kimsenin dile getirmemesi cok garibime gidiyor forumda, hala yabancı sol bek fln isteniyor aklim almiyor
tum nobetlerde dile getiriyorum abdül-yunus-kerem ile lig bitmez

kalede okan'i oynatmiyor hoca muslera varken, oynatmayacağı da belli
sağ bek yabancı, alternatifi bile yabanci
sağ stoperde nelsson'u kesemezsin ztn
sol bekte kazimcan'i 11 düsünmüyor gibi hoca, tek cözüm burayi yerlilestirmek
orta sahada sergio-torreira-miço'dan 2'si banko 11 baslayacak sezon boyu
sağ kanat yunus
sol kanat kerem
forvette türk yok ztn

sol kanada yabancı bir kanat gelecekse hangi topcuyu kesip yerli koyacaksin sol bekten baska, berkan veya kazimcan kesinlikle monte edilmeli oraya baska cozum gelmiyor aklima

ubozok veya halil'den birini almaliydik forvete

Kazimcan konusunda katiliyorum bence denemeliyiz.

Takımın atletizm ve ve yırtıcılık eksikliği var. Bu takıma 2 tane atlet, siyahi topçu lazım. İcardi dünya çapında teknik bir oyuncu ancak bizim zafiyetlerimiz için ilaç değil.

İcardi ile uğraşacağıma Dieng ve Martial'i aynı anda takıma getirmek için mesai harcardım. İkisi de hem kanadı hem santraforu oynayabilen genç ve dinamik adamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt