Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En başından istemiyorduk diye suçlu olmuştuk adamın hazır olmasını beklersiniz bütün sene.Keyfi gelirse oynar belki.

Miami filan da önemli değil. Kurtlarını bütünüyle döksün de gelsin, gelecekse. Yeter ki geldikten sonrasında kendisini tamamen futbola versin (Esas bu konuda şüpheliyim!). Mesela çoğumuzun sevgilisi Sneijder da her sezon 1-2 hafta geç ve 10 kg filan fazlayla gelirdi. Sonra o kiloların çoğunu birkaç haftada verir, takımda başrolü üstlenirdi yine...

Diğerlerinde kim oynuyor yav yerli olarak

Tek sıkıntı onların kalecisi yerli, başka da öyle büyük sorun yok.
bana kalsa sol beke kazimcan'i montelemek yerine kaleye okan'i montelemek daha mantikli ama okan hoca'nin bunu yapacagini sanmiyorum

kaliteli yerli sol bek de yok ülkede hiç, pva ve muslera'dan vazgeçilmedigi sürece sol kanatta kerem'den baska alternatif kalmıyor akbaba'yi mertens'in yerine tercih etmeyeceğini düsünürsek

Dün Sallai ile Paulinho diyorlardı. Bugün adamların esamesi okunmadı.

martial istemeyenler var!! şaka gibi!! martiala burun kıvıramayız!!

postu atıldı mı

Attığı 11'e istinaden dedim renktaş. Yoksa Yusuf Yazıcı da istenir yani. Trabzonspor kötü takım asla değil. Önceden de değildi zaten de şimdi yeni gelen transferlerle bambaşka oldular. Ama hepsi takım üstünde elbette. Yoksa Schuster'in Beşiktaş'ı, Pereira'nın Fener'i ve bizim Falcaolu ilk yıl mesela tarihin en iyi ve alternatifli kadrolarından bazıları ve hiçbiri şampiyon olamadı.
Aynen, geçen sezon oyunları yoktu, bireysel beceri ve rakiplerin kötü olması farkı yarattı.Bu takım ve hoca ile devam ederlerse Başakşehir 'de olduğu gibi belli bir standartları olur ve sürekli tepede kalırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt